16 години по-късно – неразрушима любов на Брус Уилис и Ема Хеминг

Животът на Брус Уилис и семейството му рязко се промени през 2022 г., когато актьорът бе диагностициран с афазия. За съжаление през февруари тази година последваха още неприятни новини, тъй като се оказа, че заболяването е прогресирало във фронтотемпорална деменция.
Оттогава насам семейство Уилис не са спирали да споделят открито както какво е състоянието на актьора, така и какви са трудностите, с които се бори самият той, а и близките около него.
“Ако можем да вземем нещо, с което се борим ние, като семейство, и всеки от нас поотделно, за да помогнем на други хора, да го променим, да направим нещо красиво, това е наистина специално за нас”, споделя Ема Хеминг, съпругата на Брус Уилис, по време на гостуването си в предаването на Дрю Баримор през ноември.
Освен в интервюта, 45-годишната Хеминг споделя свои лични откровения, както и семейни моменти, в Instagram профила си. Така например там можем да видим различни снимки на актьора заедно с децата му през годините.
Последният повод пък Ема Хеминг да качи кадри със съпруга си, е 16-ата им годишнина откакто са заедно.
“16 години с този специален мъж. Любовта и обожанието ми към него само нарастват”, пише моделът към двете снимки, на които двойката си разменя нежни целувки по бузите.
Ема Хеминг и Брус Уилис се женят през 2009 г. и им се раждат две дъщери – Мейбъл (11 г.) и Евелин (9 г.). От предишния си брак с Деми Мур пък актьорът има три момичета – Румър (35 г.), Скаут (32 г.) и Талула (29 г.), пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мелания е готова за нови изненади

Откакто напусна Белия дом заедно със съпруга си преди точно две години, Мелания Тръмп избягва публични събития и сме я виждали броени пъти на места, на които присъстват и медии. Така и не можем да сме сигурни какво се случва с брака на бившото първо семейство на САЩ, но изглежда госпожа Тръмп […]

Subscribe US Now