Деси Цонева проговори за умереното поркане и втората си бременност

Деси Цонева, която е на семейна почивка на родното Черноморие, секна тези дни ескалацията на последните слухове с кратко съобщение в инстаграм, което гласи: “Само минавам да кажа, че не съм бременна, не ям вредни храни и поркам умерено”.

Бившата репортерка в предаването “На кафе” по Нова тв бе провокирана от набиращата скорост нова клюка по свой адрес, че чака дете, но въпреки това си позволява алкохолни напитки.
Деси Цонева разби с тези признания за баща си и мъжа си ВИДЕО
Засега Деси отрича новите слухове, но без да влиза в разяснения дали с мъжа й – издателят Явор Стефанов, планират второ общо дете. Двамата имат дъщеря Димана-Бианка.

Деси има и син Янчо от предишния си брак с Янчо Таков-младши, а Явор Стефанов – две пораснали дъщери от бившата си жена. С тях Деси е в прекрасни отношения. Макар че и за това се лансираха съмнения още в началото на връзката на бившата репортерка с издателя преди 5 години.
През юни, дни след като празнуваха годишнина от първата си среща, съпрузите имаха друг повод за тържество. Деси сподели в инстаграм снимка с доведената си дъщеря Андреа от абитуриентския й бал, и написа: “Честито завършване, прекрасна Андреа! Обичам те! Попътен вятър и късмет желая да имаш”. С тези думи тя даде да се разбере, че е приятелка с дъщерите на мъжа си.
Дъжд от пари за Деси Цонева! Любовницата на виден предприемач й даде 2 милиона лева за…
На 8 юли пък Деси и Явор Стефанови празнуваха 3 години брак. Любовта им е от пръв поглед. Запознали на 3 юни 2017 г. в Гърция в обща компания. “След като баща ми почина, искахме малко да сменим атмосферата”, споделяла е Деси. Баща й – телевизионерът Димитър Цонев, почина на 23 август, 2016 г. вследствие на масивен инсулт.
Следващото лято, Деси отишла със сина си Янчо в южната ни съседка по покана на майка си Марияна. Компанията, към която Деси, синът й и майка й се присъединили в Гърция, не им била съвсем позната, но все пак преценили, че ще смяната на обстановката ще им се отрази добре. Явор Стефанов се оказал в същата компания. Той се бе развел преди година и половина, споделяла е Деси, с което е туширала друг слух, а именно, че връзката им е оказала влияние за промяната в семейния му статус.

И двамата вече били свободни – Деси се раздели с Янчо Таков-младши още през 2011 г. след две години и 4 месеца брак. Още първата вечер от почивката в Гърция, когато се озовали в една компания, Деси и Явор не можели да свалят очи един от друг. В заведението, в което седнали, имало телевизор, така че футболните фенове можели да следят мач с ФК “Интер”. Деси, която е страстен привърженик на отбора, веднага проявила интерес, което станало повод да размени реплики с Явор Стефанов.
“Заговорихме се за футбол. Метна ми няколко секси погледа. Станахме от масата, той ме хвана за ръка и не ме е пускал от тогава”, разказвала е Деси Цонева.
Деси Цонева скандализира мрежата с интимни признания СНИМКИ
Двамата се женят на 6 юли 2019 г. Подписват само в присъствието на кумовете – кулинарят шеф Иван Манчев, който е най-добър приятел на младоженеца, и една от най-добрите приятелки на булката – Марко. На сватбата Деси вече е бременна в шестия месец с дъщеря си Бианка-Димана. “Имаме 19 години разлика, което казват, че било кармична връзка. Точно толкова време изминавал един кармичен цикъл и едва ли не аз съм родена за него”, споделяла е още Цонева за любовта си с Явор Стефанов.
Заради скорошните слухове, че е бременна, но държи на снимките чаша с алкохол, Деси уточнява, че “порка умерено” и добавя, че вече знае да приготвя толкова много коктейли, че вече се чувства като барманка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Елица и Алекса се пуснаха топлес в горещо ВИДЕО

Елица и Алекса изпотиха мрежата с последната си съвместна фотосесия, защото на нея са чисто голи. Изненадата се оказа голяма, защото едва ли някой е предполагал да види риалити двойката точно в тази светлина. Какво още са намислили да направят преди да се оженят тази година, можем само да гадаем. […]