Защо MrBeast раздава 26 автомобила Tesla (и може ли българин да спечели някой от тях)

Джими Доналдсън е само на 26 години, но вече е изкарал много повече пари от вероятно половината население на земята.
Всеки месец каналът му в YouTube MrBeast му докарва милиони долари приходи, които той твърди, че инвестира обратно в създаването на нови грандиозни видеа.
По случай рождения си ден обаче MrBeast реши да направи нещо, което малцина биха – да подарява коли. Понеже стана на 26 години, ютюбърът реши да подари на своите последователи 26 чисто нови електрически автомобила Tesla.
25 от тях са Model 3, и голямата награда е един Cybertruck. За да участва и спечели чисто нова Tesla MrBeast иска от феновете си да харесат поста и тагнат двама души в коментар под него.
Често срещана практика, като играта е отворена до 10 май. Прави впечатление, че постът е събрал над 8 милиона харесвания и труден за преброяване брой коментари. Немалко българи, сред които и инфлуенсъри, са се включили в играта на MrBeast за спечелването на Tesla, но според правилата, обявени от ютюбъра, само граждани на САЩ, Канада, Австралия, Чили, Франция, Германия, Индия, Япония, Мексико, Южна Корея и Великобритания могат да спечелят.
MrBeast дава да се разбере, че играта не е спонсорирана от нито Tesla и Илон Мъск, нито от Meta. Тези, които са достатъчно големи късметлии, за да спечелят, могат да избират или да вземат теслата, или парично възнаграждение. За Model 3 то е в размер на 39 000 долара, а за Cybertruck е 120 000 долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Хари и крал Чарлз - на метри един от друг, но без да се видят

В късния следобед на 8 май принц Хари пристигна в катедралата “Сейнт Пол” в Лондон, за да присъства тържествена служба по случай десетата годишнина на игрите за ветерани Invictus. Точно по същото време крал Чарлз беше в двора на Бъкингамския дворец, където посрещаше гости на първото градинско парти за годината. […]

Subscribe US Now