Стана страшно в “Игри на волята”! Наказаха Виолета за нарушение на правилата, но прикриха още един виновник

Виолета Стайкова получи служебна номинация в “Игри на волята” и ще трябва да се изправи срещу шампионката по калистеника Цвети Станева на елиминационната битка за оставане в играта.

Бизнес дамата наруши правилата на “Игри на волята” като сподели кой е първият номиниран от Гладиаторите на дъщеря си Денислава, която е част от племето на Старейшините.
Гладиаторите загубиха номинационната битка, а на Арената Стайкова беше обвинена в саботаж. Най-големият й противник – Мартин Николов – Елвиса заподозря, че слабото й представяне е част от стратегия за отстраняването на Цвети. Виолета обаче отрече обвиненията и сподели, че е контузена.

Поредното странно решение на продукцията е да накажат само част от виновниците. Колкото виновна в случая е Виолета, толкова виновна е и дъщеря й Денислава. Зрители негодуват срещу решенията на продукцията, които винаги са щадящи за едни и пагубни за други. 
“Трябваше да накажат и двете – да се явят на дуел една срещу друга и само най-добрата да победи. Така би било честно”, коментират фенове на шоуто. Но част от сценария изтече преди известно време и от него става ясно, че Виолета е тази, която продължава напред, което означава, че Цвети ще си ходи вкъщи. Това със сигурност означава, че коалицията с коалицията на Крум е свършено и няма никакъв шанс да стигне до обединението на племето./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко близък е най-големият син на принц Алберт със семейството си

Кралското семейство на Монако принц Алберт и принцеса Шарлийн са една от най-коментираните светски двойки и често на дневен ред са предположенията дали двамата не са във фиктивна връзка. Със сигурност най-потърпевши от подобни твърдения са близнаците им Габриела и Жак, които също все по-често попадат в центъра на вниманието. А някак […]