Момчил стана спасител, а Денислава бе обляна в сълзи в “Игри на волята” заради…

Старейшините спечелиха последната териториална битка за сезон 5 на “Игри на волята”. Те постигнаха триумф на Арената благодарение на компютърния гений Момчил Василев, който успя да реши уравнението в последната част на битката. И въпреки че в един момент отново си послужи с нечестно действие по време на един от компонентите, в крайна сметка успя да надвие опонента си.

Така синьото племе се спаси от така омразната на всички Дива река и ще прекара най-ключовата седмица в лукс и удобства в Резиденцията. Освен това се оказа, че Момчил празнува и 26-ия си рожден ден, така че празника за него става двоен.
Мария Оряшкова взе съдбовно решение след “Игри на волята”

Загубата на Гладиаторите пък ги изпраща в Стопанството, където ще имат ограничена храна. Те се забавиха на трасето заради бизнес дамата Виолета Стайкова, която има множество контузии по тялото и накрая едва ходеше по Арената.
Ето кой отпада тази вечер от “Игри на волята”
Новината за влошеното състояние на единствената жена при Гладиаторите разстрои много нейната дъщеря Денислава, която въпреки победата на племето си, не успя да се зарадва изцяло, а тръгна от Арената, обляна в сълзи заради болките на майка си.

Така на утрешната битка на Арената ще излязат Краси Дунев, който става първият и последен капитан на Старейшините, и Иван Рълев, лидерът на Гладиаторите. Победата ще донесе огромно предимство на един от двамата в ключовата седмица от играта./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ралица Паскалева пак показа бебето, но този път е... СНИМКИ

Ралица Паскалева не може да се нарадва на второто си дете, на което всъщност цялото семейство се радва много, най-вече братчето му Максим. Първата снимка на бебока, който се роди на 5 октомври тази година, бе именно с братчето му. Кадърът очаквано умили социалните мрежи, но ето, че актрисата показа […]