Когато Арнолд Шварценегер ти пръдне в лицето

Мириам Марголис – актрисата, която познаваме като професор Спраут от филмите за Хари Потър, разкри в подкаста I’ve Got News For You, че никак не й е харесало да работи с Арнолд Шварценегер във фантастичния екшън от 1999 г. “Краят на дните”. А причината е повече от основателна и любопитна.
Според думите ѝ, Шварценегер е пръднал върху лицето на актрисата и то не по време на снимките, а в паузите между тях.
“Той е твърде обсебен от себе си и егото си, и изобщо не ми пука за него. И е републиканец, което не ми харесва”, казва Марголис за Шварценегер. “Всъщност беше доста груб. Пръдна в лицето ми. Разбира се, и аз пърдя, но не и в лицата на хората. А той го направи умишлено, право в лицето ми”, категорична е актрисата.
“Играех сестрата на Сатаната и той ме убиваше, така че ме постави в позиция, в която не можех да избягам и лежах на пода. И той просто пръдна – продължи Марголиес. “Не беше по време на снимките, беше в една от паузите, но не съм му простила за това.”
“Краят на дните” е режисиран от Питър Хаямс. В него Шварценегер играе бивше ченге, преследващо Сатаната, преди да успее да създаде Антихриста. Мириам Марголиес се появи като един от помощниците на Сатаната. Актьорският състав на “Краят на дните” включва още Габриел Бърн, Робин Тъни, Кевин Полак и Род Стайгър, припомнят от Variaty. 
Докато Universal залагат много на “Краят на дните” с отчетен продуцентски бюджет от 100 милиона долара, филмът достигна 200 милиона долара в боксофисите в световен мащаб.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Одобрява ли Бен Афлек майката на Джей Ло

Джей Ло и Бен Афлек се наслаждават на своя романс. Вече официално и… законно двамата увековечиха връзката си. В неделя, 17 юли, двамата казаха заветното “Да” и споделиха част от незабравимото си преживяване с феновете си в социалните мрежи.  “Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че […]

Subscribe US Now