По бански дори и в снежно време – Джулия Фокс ни показва как

Едно нещо, заради което харесваме Джулия Фокс, е нестандартният ѝ подход към модата, с който винаги ни изненадва. Актрисата и модел многократно ни е доказвала, че стилът ѝ е неповторим и няма намерение да се придържа към каквито и да било правила в модата. И за пореден път привлече вниманието ни с изявата си на Sundance Film Festival.
За събитието Джулия Фокс е намерила начин да намери приложение на плетения си бял половинка бански, въпреки снежното време и зимни температури в щата Юта, където се провежда то.
Банския си актрисата е облякла върху прилепнало черно боди с дълги ръкави и крачоли. И за да ѝ бъде все пак топло, върху тази комбинация е добавила и пухкаво бяло палто от изкуствена кожа и ботуши. Финалният щрих на тоалета ѝ пък са малката ѝ дамска чанта и черните слънчеви очила.
Джулия Фокс присъства на филмовия фестивал като част от актьорския състав на предстоящия психологически трилър Presence, в който си партнира с Луси Лиу. Премиерата на филма вече се е състояла на Sundance и му предстоят още няколко прожекции.
По-любопитното около работата по Presence е, че е заснет и редактиран само за около шест месеца. Освен това е бил сниман тайно през лятото на изминалата година, пише Elle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актрисата, която продължава да пише история в киното

За разлика от Златните глобуси, които бяха връчени преди две седмици, при номинациите за Оскар, които тепърва предстои да се раздадат през март, определено има изненади. Освен тях обаче, обявяването на номинираните ще бъде запомнено и с още нещо. И това е номинацията за Оскар на Лили Гладстоун за най-добра […]

Subscribe US Now