Защо Дона Дерико се обърна към “жените хейтъри” с разголени снимки и нецензурни думи

Дона Дерико безпорно е красива и секси и дори 55-годишната ѝ възраст не променя този факт. А освен това, актрисата от “Спасители на плажа” е и доста хаплива – поне по отношение на онези, които биват възмутени от провокативните снимки, които често публикува в социалните мрежи.
И дори празник като вчерашния Хелоуин се превърна в още един повод Дона да изрази своята позиция към “хейтърите”, или по точно към “жени, изпълнени с омраза”, които според нея са докладвали “рискованите” ѝ кадри в Instagram.
“Ето още няколко снимки, която трябва да бъдат премахнати, за да се вдигне забраната на профила ми”, пише актрисата. А на въпросните снимки виждаме Дона, облечена в дантелено бельо и седнала в провокативна поза с тиква между краката.
Бившият модел на Playboy добави още, че не намира “нищо нередно” в секси снимките си, които наскоро бяха свалени от Instagram, затова тя отново ги публикува.
И не спира дотук, обръщайки се към “жените, които се мразят”: “Чувствайте се положително заради самите себе си. И подкрепяйте другите жени, така има шанс вие самите да блеснете. А ако не успеете, просто може да ми целунете задника.”
“Използването на технологиите за тормоз всъщност е вид тормоз. А Дона не се подлага на тормоз”, категорична е актрисата.
Преди малко повече от година Дона Дерико стана част от платформата за възрастни OnlyFans и започна да популяризира снимките си и чрез Instagram. През август моделът отпразнува едногодишния си юбилей в абонаментната платформа, като позира в бикини на жълти точки.
“Остават два дни до годишнината ми в “сайта, който няма да бъде назован” – написа тя към закачливия си пост в Instagram. “Ето ме по бикини, как стържа боя от стената.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Другата Кейт, която ще застане до принц Уилям

Един от най-важните ангажименти на принц Уилям в края на тази година са наградите Earthshot – основаната от него глобална инициатива, която цели да отличи и награди с по 1 милион паунда пет проекта по света, които се борят за екологичното бъдеще на Земята. Миналата година церемонията по раздаването им […]