Тита проговори за раздялата с Недко, съсипа го с тези думи ВИДЕО

Раздялата между Тита и състезателят по бойни изкуства Недко Николов е факт, но певицата не беше коментирала досега какво се е случило. Това пък засили слуховете, че наистина е станала жертва на физически тормоз от страна на гаджето си. 

Тийнсензацията наруши мълчанието си и съсипа бившия си с разкрития. С няколко думи го накара да изтръпне и да съжалява, че някога изобщо се е занимавал с нея. Истината се оказа жестока, но Тита вече се носи на крилете на нова любов. 

“Вече беше крайно време да бъда щастлива”, намеква Тита за нова връзка в живота си. 
„Пазя мълчание, защото обичам да се държа на положение, както приляга на една дама, която не влиза в обяснителен режим. Но в последните години много хора се качиха на раменете ми, като им дадох поле за изява. Тя истината си я знаем, лошото е, че придобиха една слава, с която се възползваха зле… Продължавам напред и от тук нататък много ще внимавам какви хора допускам до личното си пространство“, казва тя по повод бившия си приятел. 
„Забравям за хората, че са съществували, че са били в моя живот. Това не знам дали е добро или лошо, не изтривам само лошите моменти, изтривам и хубавите – все едно този човек не е бил никога в живота ми, така че дори не си спомням честно казано…“, сподели тя и с тези думи нанесе жесток удар по Недко Николов./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво мисли Кание Уест за четенето и книгите

Кание Уест не пести думи, не обича да премълчава и изказва мнението си, когато реши. И този път – напълно откровен той коментира какво смята за четенето и книгите. Изглежда силната му страна не е литературата, обясни самият той в подкаста на Alo Yoga “Alo Mind Full”. Рапърът предпочита да проведе […]