Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес след развода – как продължава животът им

Разводът на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес бе една от най-изненадващите звездни раздели в последните месеци. И когато сложиш край на нещо, продължило цели 27 години, със сигурност ти трябва време за напасване към новия начин на живот. Защото всичко вече е различно.
Както вече разбрахме от думите на Фърнес, двамата с актьора са запазили приятелските отношения помежду си и са наистина щастливи от този факт. Очевидно техният развод няма да е поредният холивудски, съпътстван с взаимни обвинения, дълги съдебни битки и подли номера. Вместо това, двамата насочват усилията си в посока възстановяване на мира и спокойствието в дните си.
А всеки има свой начин да излекува раните и да се почувства отново себе си. Хю Джакман например не е от хората, които биха предпочели да ближат рани в изолация и самосъжаление. Вместо това той предпочита да ангажира дните си с много работа, но и винаги прави така, че да има достатъчно време за себе си и любимите си занимания.
Както добре знаем, актьорът е запален по спорта и му е много важно винаги да бъде активен и в добра форма. А тренировките и тичането сред природата са перфектен начин да поддържаш и психичното си здраве. 
Освен на дълги разходки, Джакман залага и на повече време, прекарано с приятели. В най-близкото му обкръжение от известно време пък е и колегата му Райън Рейнолдс, с който се забавляват страхотно. Освен това е възстановил отношенията си и със свои колеги от театъра и доста често е сред зрителите на различни постановки.
Дебора-Лий Фърнес също не е от хората, които ще страдат в усамотение и е готова да започне на чисто, тъй като решението за развод не е спонтанно, а е узрявало близо две години. Сега тя също се е обградила от близки приятели, сред които е и Никол Кидман, и крои планове за дълго пътешествие по света, за да отиде на гости на свои близки, които живеят в различни държави.
Тя иска да посети и някои мечтани дестинации, за които все не й е оставало време, докато е била отдадена на семейството си, предава Daily Mail.
Очевидно Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес са преживели развода си още преди да съобщят решението си на всички. А то е било взето с повече разум и по-малко чувства. Затова и сега няма страдащи и наранени, а просто двама души, които са готови да отворят нова глава в живота си, докато си спомнят за предишната с усмивка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бояна Шарлопова събра погледите, заговори за сватба и показа... СНИМКИ

Красивата вдовица на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна впечатли последователите си за пореден път с умопомрачителна визия. Блондинката заговори за сватба и показа чудна, ефирна рокля, която разкрива нежните й черти и сексапил. “Време е за сватба”, пише само Бояна Шарлопова към кадрите, а от коментарите под тях става ясно, […]

Subscribe US Now