Не жертва, а истински победител – тайните планове на Бианка Ченсори

Когато Кание Уест и Ким Кардашиян бяха съпрузи, те непрекъснато попадаха в центъра на вниманието. Но откакто рапърът е с новата си любима Бианка Ченсори, вече доста по-рядко чуваме за бившата му жена, докато двамата не спират да привличат всички погледи.
И докато някои смятат, че 29-годишната архитектка е поредната жертва на Йе, който я е обсебил напълно и дори й казва как да се облича, други са на мнение, че провокативното им поведение е част от добре премислен план. А основната им цел е да засенчат Ким Кардашиян и всички да говорят само за тях.
Кание Уест винаги е обичал да бъде в устите на хората. Славата му харесва, както и финансовите дивиденти, които вървят ръка за ръка с нея. А със секси жена до себе си му е много по-лесно да бъде винаги сред най-дискутираните личности. И докато с Ким стратегията му беше точно обратната и заклеймяваше нейните разголени тоалети, сега с Бианка Ченсори прави точно обратното – публикува нейни почти голи снимки в социалните мрежи.
Съпругата на рапъра вероятно също няма нищо против всички да говорят за нея, защото само за няколко месеца и няколко появи с почти без дрехи, тя стана една от най-коментираните жени в света. За разлика от Кардашиян, която е изградила империя за милиони, австралийката не се слави с особени успехи и този лесен път към славата изглежда примамлив, дори за други да е непримелив, пише Daily Mail.
Според източници, близки до Бианка, тя е успокоила своите близки, че не е заложница на Кание и много добре знае какво прави, затова няма защо да се притесняват за нея. Оказва се, че тя доста умело си играе картите и вече е назначена на ръководен пост в една от компаниите, които Кание придобива наскоро.
Освен това е пряко ангажирана с марката дрехи на Уест, модел е на корицата на новия му албум и определено използва максимално възможностите пред себе си, защото знае, че този звезден миг няма да продължи завинаги. Така че явно Бианка Ченсори е по-умна, отколкото я мислят мнозина, просто е и малко по-рисков играч от повечето хора, затова и понякога остава неразбрана. Но нищо чудно именно тя да е тази, която се смее последна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как жените в живота на Брус Уилис отбелязаха рождения му ден

Вчера, 19 март, рожден ден имаше американският актьор, продуцент и певец Брус Уилис. И както може да се очаква, жените в живота му не останаха безучастни към големия празник и побързаха да поздравят най-важния мъж в живота им в социалните мрежи. Деми Мур каза, че е “толкова благодарна” за бившия […]

Subscribe US Now