Излъгаха ли пак – двойничката на Кейт за последните кадри с принц Уилям

Темата за изчезването на Кейт Мидълтън и липсата на каквато и да било информация за нея придобива нови и нови нюанси всеки ден. Дори след като принцесата на Уелс се появи заедно със съпруга си в Уиндзор през миналия уикенд, спекулациите по неин адрес отново не спряха – дори напротив.
След разпространените папарашки кадри в социалните мрежи се зароди теорията, че на тях всъщност не е истинската Кейт Мидлтън. Коментар по темата дойде и от Хайди Игън, известна като единствената “професионална” двойничка на принцесата на Уелс.
43-годишната британка от повече от 10 години влиза в ролята на любимката от британския кралски двор по различни поводи като тематични партита например. Тя призна, че е получила много съобщения в социалните мрежи, в които различни хора я питат дали тя е на последните снимки с принц Уилям при фермерския магазин.
А отговорът на Игън е, че не, не е тя. И допълва, че по това време е била на работа и не е била в Уиндзор. Не крие и че е на 100% сигурна, че на кадрите са истинските Уилям и Кейт и в този случай няма някаква измама.
Двойничката на Кейт Мидълтън казва още пред The Mirror, че е убедена, че принцесата е добре и е жива, в което някои се усъмниха в последните дни. Според нея е редно да уважим желанието й да се възстановява на спокойствие, а спекулациите по неин адрес са отишли “твърде далече”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стриктният режим на Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен е известна с позитивната си нагласа към живота. Именно с нейна помощ тя успява да започне кариерата си на модел на крехката възраст от 13 години. Тя й помага да се справи и с трудни моменти като края на 13-годишния й брак с Том Брейди. Сега 43-годишната бразилка […]

Subscribe US Now