Брайън Остин Грийн с признание за сина си, който е гей

Брайън Остин Грийн преживя много турбуленции в личния си живот. Безспорно най-голямата беше раздялата му с Меган Фокс. В момента двамата споделят попечителството над трите си деца, като междувременно Грийн стана баща отново с настоящата си партньорка Шарна Бърджес.
Преди децата от Фокс и Бърджес обаче 50-годишният актьор от “Бевърли Хилс 902010” има син от връзката си с Ванеса Марсил. Касиъс е на 21 години, а в скорошно участие в подкаста на Ланс Бас Frosted Tips with Lance Bass Грийн споделя, че в началото му е било трудно да приеме хомосексуалността на детето си.
“Често сядах да разговарям с Каш, просто исках да разбера нещата, които за мен изглеждат толкова различни. След това си дадох сметка, че нищо не е толкова различно. Това просто е неговият избор на партньор и не ме засяга по никакъв начин.”
Брайън допълва, че точно това се опитва да обясни на хората, които имат притеснение от хората с различна сексуална ориентация. “Това не ви засяга. Защо толкова трябва да се занимавате с това? Да се подигравате или да налагате мнението си за нещо, което не ви касае?”
Брайън Остин Грийн допълва, че вероятно много хора се притесняват как да се държат с децата си, когато те им признаят за различната си сексуалност. “Хората се плашат от непознатото. Аз не се – за мен е интригуващо. Искам да науча каквото мога.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сбъднатата мечта на Люис Хамилтън

Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън винаги е имал слабост към красивите и качествени ръчни часовници. И от години се стреми да да намери модела, който отговаря максимално на неговите интереси, като същевременно внушава респект и елегантност. Първият часовник, който Люис си купува, спестявайки от джобни, е с образа на […]

Subscribe US Now