Нелина се показа по бански от Тайланд! Гледката не е за изпускане СНИМКИ

Със сигурност младото поколение във фолка може само да завижда на колежката си Нелина, която показа тяло за чудо и приказ на поредната си екзотична ваканция в Тайланд. 

Изпълнителката на един от най-големите хитове в попфолка, а именно “Бял мерцедес”, срази последователите си с поредица от фотоси по бански и показа част от красотите на азиатската страна. 

Нелина показа топ форма, която определено е за завиждане и по всичко личи, че не се е отпуснала покрай празниците с вредни храни. Но затова сега спокойно може да покаже снимки по бански – нещо, което повечето й колежки не смеят да направят, ако не минат фотосите през фотошоп. 
Снимките на Нелина се радват на голям интерес и определено всички коментират перфектната й външност. А феновете й се радват, че всяка година избира екзотична страна за почивка и ги прави съпричастни и тях с кадрите, които помества на стената си във Фейсбук. 
В момента в Тайланд е и друга фолк звезда. Преслава и семейството й също избраха да прекарат януари на топло в екзотичен Тайланд, където всъщност певицата и нейния любим са заченали малката си дъщеричка Паола. Тази година са я взели с тях, за да й покажат красотата на мястото, на което са я направили с много любов./show.blitz.bg

 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Орландо Блум в 28 факта

Днес, 13 януари, рожден ден празнува английският актьор Орландо Блум. Източник: blitz.bg