Ваня Джаферович влиза в “Ергенът 2”, разжежда ли се с Жени?

Зрителите на “Ергенът” живо се интересуват кой ще заема мястото на Виктор Стоянов въ втория сезон. Слухове имаше за актьора Филип Буков, но сега друга риалити звезда и бивш футболист открито заяви, че се впуска в търсене на жена в шоуто. 

Ваня Джаферович си призна, че ще участва в шоуто, с което хвърли всички в ступор. Както е известно, бившият футболист и победител в “Сървайвър” е женен. Какво се случва с брака му с Жени?! 
 

“Искам да ви съобщя, че влизам в нов формат, едно ново предизвикателство за мен. Предаването се казва Ергенът, сезон втори. Сигурен съм, че ще се представя по най-добрия възможен начин. Стискайте ми палци! Жени все още не знае, но сигурен съм, че няма да има нищо против”, написа Джаферович в социалните мрежи. 
Вероятно Ваня се шегува, тъй като “Ергенът” е единственото риалити, в което не са го поканили все още да участва. Желанието му да бъде под светлините на прожекторите готласна в “Сървайвър”, “Вип брадър”, “Като две капки вода” и къде ли още не. 
Едва ли има възможност в шоуто да участва семеен мъж, но пък за рейтинга и славата нищо не се знае. Може Ваня и Жени да решат да се разведат в името на шоуто./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ваня Джаферович влиза в "Ергенът 2", развежда ли се с Жени?

Зрителите на “Ергенът” живо се интересуват кой ще заема мястото на Виктор Стоянов въ втория сезон. Слухове имаше за актьора Филип Буков, но сега друга риалити звезда и бивш футболист открито заяви, че се впуска в търсене на жена в шоуто.  Ваня Джаферович си призна, че ще участва в шоуто, […]

Subscribe US Now