Нова провокация от норвежката принцеса

През ноември миналата година беше съобщено, че дъщерята на крал Харалд и кралица Соня повече няма да представлява кралското семейство на Норвегия. Въпреки това Марта-Луизе ще може да запази титлата си.
След няколко поредни спорни прояви обаче очакваме да видим дали кралят няма да промени решението си. 51-годишната принцеса е на път да се омъжи за американеца и самопровъзгласил се шаман Дюрек Верет.
Верет стана скандално известен с това, че продаваше медальони срещу Covid-19. Двамата с Марта-Луизе дори организираха семинари на теми за алтернативно здраве под името “Принцесата и шаманът”.
Именно те станаха причина кралският двор да й забрани да използва титлата си, за да рекламира дейности, които нямат отношение с норвежката корона. В ново интервю обаче Марта-Луизе казва, че се надява да може да се върне към задълженията си.
“Ако ми се отвори възможност, ще се съглася”, отговаря тя на въпрос в популярното шведско телевизионно предаване Min Sanning за това би ли се съгласила отново да стане работещ член на кралското семейство. Марта-Луизе се оправдава с това, че отнемането на правата й е заради Верет, а не заради собствените й действия.
Друго “скандално” според шведската преса изказване е свързано с първия й съпруг и баща на децата й Ари Бен. Двамата се развеждат през 2017 г., а през 2019 г. Бен се самоубива. Принцесата казва, че той е отнел живота си заради негативното отношение на пресата към него.
“Психическото му здраве до голяма степен зависеше от критиката, която получаваше от медиите”, казва Марта-Луизе. “Докато беше с мен не го критикуваха. После внезапно се превърна във фукльо и арогантен човек според тях”, цитират интервюто Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С кого е обвинен, че е изневерявал Machine Gun Kelly

Точно както всичко между Machine Gun Kelly и Меган Фокс изглеждаше безупречно и безоблачно, изведнъж стана ясно, че нещата между двамата не вървят добре. Към момента не знаем дали са се разделили, но източници твърдят, че актрисата е свалила годежния си пръстен. Също така не знаем каква точно е причината за […]