С кого е обвинен, че е изневерявал Machine Gun Kelly

Точно както всичко между Machine Gun Kelly и Меган Фокс изглеждаше безупречно и безоблачно, изведнъж стана ясно, че нещата между двамата не вървят добре.
Към момента не знаем дали са се разделили, но източници твърдят, че актрисата е свалила годежния си пръстен. Също така не знаем каква точно е причината за скарването и влошаването на отношенията им.
Но веднага, разбира се, се появиха слухове, че раздорът между двамата е причинен от изневяра на музиканта. И то не с кой да е, а със Софи Лойд, която е член на бандата му. Представители на 27-годишната китаристка обаче дават ясно да се разбере, че тя отрича всички тези твърдения.
В официално изявление се казва, че тя никога не се е държала непрофесионално с Machine Gun Kelly и двамата не са имали връзка. “Подобни коментари са неуважителни за нея като музикант.”
Причината Софи Лойд да бъде поставена на горещия стол е публикация на Меган Фокс в профила ѝ в Instagram (който към момента е изтрит), в която загадъчно актрисата намеква, че годеникът ѝ има афера с жена на име Софи. И точно толкова е било нужно на феновете ѝ, за да обвинят Софи Лойд.
Въпреки това източници, близки до двойката, твърдят, че във връзката им се е появил проблем с доверието един към друг, което подклажда съмненията за изневяра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Слави Трифонов излезе пак пред публика, ето къде и кой го видя СНИМКИ

След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов се завърна пред публика – като специален гост в подкаста на живо – “При Тото MEGA”! На 15 февруари Тото Йотов изненада на макс публиката си, дошла да гледа на живо единствения подкаст у нас, който излезе от интернет, за да […]