Слави Трифонов излезе пак пред публика, ето къде и кой го видя СНИМКИ

След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов се завърна пред публика – като специален гост в подкаста на живо – “При Тото MEGA”!

На 15 февруари Тото Йотов изненада на макс публиката си, дошла да гледа на живо единствения подкаст у нас, който излезе от интернет, за да влезе в театъра.
Първо, като обяви, че “При Тото MEGA” тръгва на турне. През юни феновете на подкаста ще имат възможност да го гледат на живо и от сцената на Летните театри във Варна (12.06), Бургас (14.06) и Пловдив (16.06.). След тази изненада последва и втора – с обявяването на специалния гост за вечерта – Слави Трифонов.

Слави, който излезе на сцена и пред публика за пръв път от дълго време, бе категоричен: “Тото, тук съм, заради теб. Защото те обичам и си почтен!”. Още в началото шоуменът заяви готовност да си говорят на всяка тема, която интересува Тото и спази обещанието си.
В продължилия 3 часа разговор пред публика двамата засегнаха различни теми и моменти от живота на Слави – от детството му, през “Ку-ку” и “Каналето”, “Хъшове” и “Шоуто на Слави”, до това какво е правил през деня – непосредствено преди да гостува в подкаста. Имаше и момент на “конфронтация” между двамата – не успяха да се разберат кой всъщност е направил съвместната им песен “Изкушение” – Тото или “Ку-ку бенд”, но пък се съгласиха, че парчето е безспорен хит, а припяването на Тото от СкандаУ е най-популярната част от него.

На финала на разговора Слави предложи на Тото дори няколко имена на известни личности, които да гостуват в подкаста и за които би съдействал.
Целият епизод ще бъде качен в канала на Тото до няколко дни, а всички го чакат с огромен интерес, за да чуят какво е казал Слави след толкова дълго мълчание./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ед Шийрън в 32 факта

Днес, 17 февруари, рожден ден празнува британският музикант, текстописец и изпълнител Ед Шийрън. Източник: blitz.bg