Фрея Алън и секси тоалетът ѝ на премиерата на “Кралството на планетата на маймуните”

Благодарение на ролята си на принцеса Цирила във фентъзи сериала на Netflix – The Witcher, Фрея Алън доби световна популярност.
Щяхме да се изненадаме много, ако това бе и последната роля в голяма продукция за британската актриса. И поне към момента, разбира се, че не е. Само след няколко седмици ще я гледаме в “Кралството на планетата на маймуните” (Kingdom of the Planet of the Apes).
Трейлърите на филма към момента държат, обгърнати в голяма доза мистика значимостта на ролята ѝ, но тя определено няма да е малка. Още преди да сме видели филма обаче Фрея Алън успя да ни прикове вниманието.
22-годишната актриса мина по червения килим на световната премиера на “Кралството на планетата на маймуните” в Лондон и накара всички да гледат към нея заради секси тоалета, с който бе облечена.
Фрея Алън е заложила на винтидж тоалет на Giorgio Armani, който в долната си част е съставен от широк панталон, а в горната – изрязан секси потник с гол гръб, който отключва въображението.
От Red Carpet Fashion Awards разбираме, че тоалетът е част от колекция на Armani от 2001 г., като за целите на премиерата Алън е премахнала презрамките на панталона, както е в оригинал. Е, със или без презрамки със сигурност Фрея Алън успя да ни накара да не отлепяме поглед от нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фрея Алън - предизвикателно секси на премиерата на "Кралството на планетата на маймуните"

Благодарение на ролята си на принцеса Цирила във фентъзи сериала на Netflix – The Witcher, Фрея Алън доби световна популярност. Щяхме да се изненадаме много, ако това бе останала и последната роля в голяма продукция за британската актриса. Ето го и доказателството: само след няколко седмици ще я гледаме в […]

Subscribe US Now