Нещо ужасно сполетя Филип Буков в “Сървайвър”, оставането му е под въпрос

Оставането на актьора Филип Буков в “Сървайвър” е под въпрос. Гладът е нещото, което силно пречи на мачото и вероятно ще го спъне по пътя към финала и победата.

От екипа на шоуто издадоха, че соченият за секссимвол български актьор е загубил съзнание цели четири пъти за последните два дни. 
“Тази вечер на съвета не присъства Филип. За последните два дни е загубил съзнание четири пъти и се налага да му се окаже медицинска помощ. Остава под лекарско наблюдение, но вече е добре и ще се върне в най-скоро време при племето си”, поясниха от продукцията. 

“Филип е един от най-добре представящите се участници, според мен е грешка обаче да се влиза в екстремни условия с гладуване в такава форма, трябвало е да натрупа малко кг преди заминаването . Иначе адмирации за представянето му в игрите и поведението му в племето”, пишат фенове на шоуто като коментари на страницата на “Сървайвър”. 

Безспорно Филип се справя отлично в игрите и е голяма заплаха за всички мъже от двете племена, които вероятно тайничко се надяват да отпадне и да има даде шанс да спечелят голямата награда. Засега Филип се държи, но пък неговият отбор досега все печелеха битките и получаваха като награда нещо за хапване. Ще видим как ще издържи, когато наистина няма какво да яде и кара цяла седмица на кокосови орехи.
Междувременно от състезанието отпадна Крум от племето на “Войни”, след като останалите си го бяха набелязали от самото начало на шоуто./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Милионите, които Томи Фюри и Джейк Пол спечелиха

На феновете на бокса може и все още да не им се вярва, но Джейк Пол се справя наистина добре на ринга и поне допреди няколко дни не познаваше загубата. Това обаче се промени след мача с Томи Фюри, който ютюбърът загуби след съдийско решение. Мачът, изигран в Саудитска Арабия, […]

Subscribe US Now