DARA влиза и в света на спорта

С широк кръг от последователи в социалните си мрежи, DARA е една от най-популярните певици в България и се превърна във важен инфлуенсър за младите поколения в страната ни.
Наскоро DARA попадна в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската звезда KAI пусна своя версия на парчето й “Mr. Rover”. K-поп обществото продължава да залива всички социални мрежи с молби за съвместен проект между DARA и KAI.
Едновременно с това DARA пусна новата си песен “Богиня” и се отправи на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и приключи в Монреал преди броени дни.
“Все още не мога да опиша с думи как си прекарах, това не беше месец, а цяла година. 40 000 км. 13 щата, 18 участия и много любов”, пише певицата в профила си в Instagram.
Именно от социалните мрежи разбрахме и че DARA има с какво още да се похвали. И това е договорът ѝ с PUMA. DARA ще изпълнява ролята на посланик на марката през следващата една година. Тя ще бъде действащ посланик не само на територията на България, но и на глобално ниво.
“PUMA имат невероятни продуктови предложения, с които можеш да покажеш увереност и стил. Вълнувам се да се присъединя към всички силни жени, които вече са част от PUMA семейството от посланици и спортисти”, пише певицата и позира за първата си фотосесия, облечена в черно яке T7 на компанията и маратонките MAYZE, един от най-популярните модели обувки на PUMA за жени.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Александра Богданска - на планк с вилица в ръка върху кухненския плот

Освен модел, Александра Богданска е и една от най-успешните български инфлуенсърки с над 503 хиляди последователи в социалните мрежи. В профила си в Instagram тя често качва както кадри от работни ангажименти, така и лични снимки.  Можем да я видим как се забавлява с приятели, как прекарва време със сина […]