Лъсна истината за топлата връзка между сгафилите купонджии в Банско и Сашо Кадиев

Стана ясна връзката на Сашо Кадиев с колата на пияната шофьорка, която бе спипана зад волана на “Форд” да превозва компания момичета, които са били на купон в Банско. 

В нашата мила родина няма нищо скрито-покрито и веднага се появи информация, че автомобилът по документи се води на любимото лице от “Преди обед” Сашо Кадиев. БЛИЦ потърси повече подробности, преди да си прави генерални заключения за връзката на актьора и водещ с пияната млада жена зад волана. 

Оказа се, че въпросният лек автомобил е подарък на бившата жена на Кадиев – Татя, лично от него. Тя е предоставила возилото на своя приятелка от Пловдив, след като я помолила за помощ. Таня по никакъв начин не е била запозната с моментното състояние на приятелката си и просто е искала да помогне. Сашо Кадиев пък въобще не е бил запознат със заемката, заради което въвличането му в този скандал е повече от нелепо. 
Припомняме, че 29-годишната жена бе задържана около 02.00 часа в събота, тестът с дрегер отчел 1.8 промила алкохол. Срещу нея е образувано дознание. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Обидил ли е Дипло Бионсе

Вълнението от церемонията по връчването на наградите Грами на 5 февруари тази година още не е преминало. Не се и съмняваме, че Бионсе още я държат емоциите от спечелването на наградите, сред които и тази за най-добър денс/електронен албум за Renaissance. Това беше четвъртото ѝ грамофонче за вечерта, с което […]