Обидил ли е Дипло Бионсе

Вълнението от церемонията по връчването на наградите Грами на 5 февруари тази година още не е преминало. Не се и съмняваме, че Бионсе още я държат емоциите от спечелването на наградите, сред които и тази за най-добър денс/електронен албум за Renaissance. Това беше четвъртото ѝ грамофонче за вечерта, с което тя постави и абсолютен рекорд със своите общо 32 спечелени награди Грами досега.
В категорията за най-добър денс/електронен албум номиниран беше също и рапърът Дипло, който обаче остана победен от Бионсе. По време на награждаването ѝ обаче той беше видян да казва нещо на човека до себе се си, което предизвика полемики.
Клипове от този момент се разпространиха в социалните мрежи, където мнозина предположиха, че Дипло казва: “Купили са я”, имайки предвид наградата. Друг потребител обаче коментира, че това изобщо не може да е било казаното от рапъра.
Самият Дипло в крайна сметка взе отношение по въпроса, като качи в Instagram видео от конкретния момент от вечерта на Грамите, придружено със субтитри, които поясняват думите му. Те очевидно не са били “Купили са я”, а “Радвам се, че съм част от това”.
Според рапъра Бионсе си заслужава наградата. Освен това той споделя и че се е почувствал горд да види номинацията си на екрана в залата, пише Independent.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кои са новите участници в "Като две капки вода" СНИМКИ

След благотворителния мини сезон на “Като две капки вода” ще стартира и нормалния си 11-и сезон на великото шоу за имитации. А всички се чудят кои ще са новите звезди, които ще се изправят пред това предизвикателство да имитират родни и чужди звезди.  От продукцията вчера пуснаха по три жокера […]

Subscribe US Now