Фенове на Галена в паника! Певицата е болна, прекалила е с инсулинови инжекции

Феновете на фолкпевицата Галена са силно притеснени за нейното здравословно състояние. Певицата вече цял месец отсъства от клубната сцена без някакво логично обяснение, което породи паника сред най-заклетите й почитатели. 

А от достоверни източници наш репортер научи, че певицата наистина има сериозен здравословен проблем, който отключила след поредни подобрения по себе си. 
Не може да не сте забелязали, че в последната една година Галена се стопи до неузнаваемост. И докато едни я критикуват, че преди е била далеч по-хубава, някой я поздравяват за начина, по който изглежда.

Безупречният външен вид на изпълнителката на “Еуфория” крие своите рискове. Ако си мислите, че такова тяло се прави само с глад и тренировки във фитнес залата, то жестоко се лъжете. Наскоро Андреа нападна колежката си, че държи килограмите си в норма с помощта на инсулинови инжекции. В момента това е най-модерният начин за отслабване, тъй като се наблюдава моментален ефект. 
Пораженията върху здравето след това обаче са сериозни и застрашават живота. Галена вече цял месец се лекува, след като на няколко участия в края на лятото е припадала на сцената. Досега тя не е коментирала темата с инсулиновите инжекции, но е подхлъзнала още няколко колежки, които също се бодат и отслабват доста бързо. Всички те са изпаднали в паника след проблемите на Галена и премислят по-нататшното си боцкане с незнайната течност./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лизо не спира с провокациите

В момента Лизо е на турне и обикаля САЩ, правейки концерт след концерт. Най-забележителното ѝ изпълнение засега се случи във Вашингтон, където успя да смае цялата публика. Носителката на Грами се качи на сцената в столицата на щатите във вторник, 27 септември, и свири на 200-годишна кристална флейта, принадлежала някога […]