Алекс от “Ергенът” става сервитьорка на морето

Бащата на най-коментираната участничка в изминалия първи сезон на романтичното шоу „Ергенът“ Александра – Пламен Гърдев, отвори бар на морето.

Семейното заведение, което носи името му и по-точно съкратеното Пацо, както го наричат близките му приятели и познати, се намира на един от най-посещаваните плажове на родното Черноморие Каваци, край Созопол.
„Чакаме ви, с моето дете, което много обичам, се подготвяме“, сподели родителят на брюнетката, който основно ще ръководи обекта. Любопитна подробност е, че в ролята на управител и в същото време на сервитьорка ще бъде самата Александра.

Хубавицата е дала своята стопроцентова заявка, че ще работи за благото на близките си, опитвайки се да развива новото начинание. В бара, както го описват, ще се предлага богат асортимент от напитки, бързи закуски и плодове. Ако на Гърдев му потръгне, той смята да разшири заведението си, пускайки още обедно меню. Към момента единственото, което затруднява баща и дъщеря, е набирането на персонал.
От една страна заради бюджета, с който разполагат, тъй като идеята е да имат сигурни доходи в следващите месеци, без да разчитат на печалба, от друга заради липсата на интерес от страна на младите, повечето от които бягат от временна ангажираност.
Близки до Алекс издават, че в барчето гости ще бъдат част от участниците в риалитито. Освен снимки, чрез които младата дама ще популяризира заведението, в него ще се организират още фен срещи, пише „Галерия“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now