Хейли Бийбър знае как да се забавлява

За Хейли и Джъстин Бийбър вълнуващите поводи за празнуване напоследък не спират.
След като през септември отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си, двамата едва ли имаше как да се откажат от планираните си забавления и по повод рождения ден на модела.
На 22 ноември, вторник, тя навърши 26 години и сподели с феновете си как е прекарала празника си. В Instagram Хейли качи снимки от Япония, като на една от тях я виждаме да позира заедно с приятелките си Кендъл Дженър и Джъстин Скай пред кулата в Токио.
Очевидно компанията се е забавлявала, тъй като от кадрите разбираме, че са били на караоке. На заден план се вижда банер, на който пише: “Честит рожден ден, Хейли”.
И на рожден ден, като на рожден ден. Моделът и гостите ѝ са се наслаждавали на различна храна за празника, сред която са били и местни ястия. На една от снимките виждаме Хейли да духа свещичка, докато съпругът ѝ Джъстин Бийбър я гледа с очевидно обожание.
В своя Instagram самият той също сподели снимки от пътуването, а в отделен пост не пропусна да честити рождения ден на Хейли с мило послание.
“Честит рожден ден (в Япония) на любимото ми човешко същество. Ти правиш живота вълшебен”, пише той.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звезда от "Братя" сподели неизлъчвани кадри от задкулисието на сериала ВИДЕО

Тази вечер е финала на сериала “Братя”, а в социалните мрежи се появиха любопитни кадри от задкулисието, които със сигурност ще ви разсмеят. На тях виждаме любимите актьори в доста непринудени ситуации, в каквито досега не сме ги виждали. Актрисата Неда Спасова е запечатала всеки интересен момент по време на […]