Принцеса Даяна и една звездна тръпка – по кой актьор си е падала

Въпреки че от смъртта на принцеса Даяна минаха 17 години, разкритията, свързани с нейната личност, не спират и до днес. И сякаш винаги има още какво да научим. Този път за това се погрижи Кевин Костнър.
В последното си интервю за People актьорът говори за отношенията, които е имал със Спенсър, както и за една среща с по-големия й син принц Уилям. С принцесата на Уелс той се среща за пръв път, когато водят преговори за участието й в продължението на “Бодигард”. За съжаление, трагичната й смърт в катастрофа слага край и на тези нейни планове.
А днес Кевин Костнър признава, че е пазел всичко покрай продукцията в тайна, защото просто така работи. По думите му, Сара, херцогинята на Йорк, е тази, която е оказала съдействие да се случи това. И въпреки притесненията, че все пак е част от кралския двор, принцеса Даяна е била решена да изпълни ангажимента си към актьора и режисьор.
Години по-късно той е в Лондон заради работен ангажимент и получава лична покана от принц Уилям да се срещнат в дворец. Отзовава се на нея и е посрещнат с топло, приятелско отношение, както и с признанието, че госпожа Спенсър “донякъде” го е харесвала. И това прави срещата им почти “нереална” за Костнър.
Наскоро пък друг актьор – Том Селек, също говори за специалните отношения, които е имал с принцеса Даяна. Именно той е бил в списъка от общо трима актьори, които са получили покана лично от нея да присъстват на щатската вечеря в Белия дом през 1985 г., организирана от Роналд Рейгън. А другите двама са били Клинт Истдууд и Джон Траволта, допълва Fox News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Последните дни на Мерилин Монро - нови разкрития за живота и смъртта на актрисата

Въпреки че не е между живите от 1962 г., Мерилин Монро продължава да бъде една от знаковите женски фигури в шоубизнеса и нарицателно за стил, сексапил и изкусително поведение. Актрисата стана световноизвестна не толкова с ролите си, колкото с прекалено близките си отношения с президента Кенеди и неговия брат. От тогава минаха десетилетия, […]

Subscribe US Now