Звезда от “Братя” сподели неизлъчвани кадри от задкулисието на сериала ВИДЕО

Тази вечер е финала на сериала “Братя”, а в социалните мрежи се появиха любопитни кадри от задкулисието, които със сигурност ще ви разсмеят. На тях виждаме любимите актьори в доста непринудени ситуации, в каквито досега не сме ги виждали.

Актрисата Неда Спасова е запечатала всеки интересен момент по време на снимките и на финала на сериала реши да покаже на зрителите как са се забавлявали по време на работа. 
 

“90 сек. са малко за цялата лигня в телефона ми, но пък може би е добре да не се прекалява. Моменти от 4-ти и 5-ти сезон на Братя”, пише известната актриса под видеото, в което са събрани най-забвните моменти на целия екип. 
През цялото време тя радваше феновете си и със забавни снимки, които си е правила с колегите на снимачната площадка. “Братя” се превърна в един от най-харесваните сериали, което се дължи и на добрия актьорски състав./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Големите новини на Прея

Спомняме си Прея още с първата ѝ повява в дебютния сезон на музикалното състезание X Factor през 2011 година. Оттогава певицата извървя дълъг път, създаде много авторски парчета и успя да се наложи на българската музикална сцена. В момента е посветила времето си основно в работа като певица в бенда […]