Големите новини на Прея

Спомняме си Прея още с първата ѝ повява в дебютния сезон на музикалното състезание X Factor през 2011 година. Оттогава певицата извървя дълъг път, създаде много авторски парчета и успя да се наложи на българската музикална сцена. В момента е посветила времето си основно в работа като певица в бенда на Шоуто на Николаос Цитиридис.
Колкото и да е заета обаче, Прея успява да намери време и за малко пътувания в компанията на любимия си човек. А едно от последните ѝ е свързано с огромна изненада, която певицата едва ли е очаквала.
От профила на Прея в социалните мрежи разбираме, че се е сгодила за колегата си музикант Евден Димитров.
На снимките изпълнителката на показва годежен пръстен, а един от хаштаговете гласи: #engagementring (годежен пръстен – бел. ред.). От тях става ясно още и че двамата са си казали “Да” в Града на любовта – Париж.
“Имаш добър вкус”, пише тя към кадрите от щастливото събитие, на които позира с половинката си.
Евден Димитров е басист. Завършил е Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”, където е и асистент. Участвал е в записите на много от албумите на известни музиканти, след които Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и др. От профила му в Instagram разбираме, че преди дни е издал и дебютния си албум TENSION/RELEASE.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емилия разкри пред БЛИЦ дали е разделена с Башур! Оказа се, че двамата сами...

От два дни в медийния свят се върти новина за раздялата между певицата Емилия и Жорж Башур. Семейството имало известни проблеми от няколко месеца, а до раздялата се стигнало сравнително скоро.  Слуховете свързват гласовитата изпълнителка с нов мъж – бизнесмен от Хасково. негативната статията е написана очевидно от някой, който […]