Когато Бела Хадид не се притеснява да покаже гърдите си

Че Бела Хадид е по-щастлива от всякога, в това няма никакво съмнение. По-рано тази година в интервю пред Interview Magazine моделът говори и за връзката си с Марк Калман. Тогава тя разкри за привързаността си към него. “Чувствам се изключително комфортно и много сигурна с Марк. Наистина се гордея с него. Той е моята емоционална подкрепа и е невероятно талантлив във всичко, което прави”, каза тогава Бела Хадид.
Марк Калман се заговори през юли 2020 г., когато бяха заснети да излизат заедно от кафене, припомнят от Hola. Преди това тя беше във връзка с The Weeknd, с когото започнаха да се срещат през 2015 г., но година по-късно се разделиха. Двамата се събраха отново през 2018 г., но през 2019 г. романсът им окончателно приключи.
Освен много влюбена и щастлива в момента, Бела Хадид обаче си остава и все така секси. Моделът не спира да споделя предизвикателни снимки в профила си в Instagram, където демонстрира съвършените си форми. 
Една от последните ѝ фотосесии е за списание i-D. На някои от кадрите Бела Хадид позира по прозрачна рокля, под която едва забележимо се показват красивите ѝ гърди. 
“Почти през цялата ми кариера винаги съм мечтала да бъда на корицата на i-D… Нещо винаги ме е привличало в начина, по който Алистър Макким съчетава шик, готино и фантазия с капка гадост”, пише Бела Хадид като не пропуска да благодари на целия екип, стоящ зад корицата. 
Бела Хадид акцентира и на няколко конкретни снимки от плажа, на които пък я виждаме по много интересен модел бански. Двете чашки на горнището ѝ са във формите на малка морска звезда и сърце, които деликатно скриват само зърната на моделът. Банският костюм обаче се хареса изключително много на феновете ѝ, които не си спестиха похвалите към нея за поредната ѝ страхотна визия. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Инцидент на старта на "Звездите в нас"! Ето тази участничка пострада тежко ВИДЕО

Стартът на новото музикално шоу “Звездите в нас” стартира с ужасен инцидент, който без малко да извади от строя една от участнички. Става въпрос за Елена от Раднево, която влезе в обувките на Лили Иванова и с таланта си взриви публиката и зрителите.  Оказа се, че по време на репетициите […]