Коя е жената до Андреа Бочели и колко силна е връзката им – въпреки 26-те години разлика

Италианският тенор Андреа Бочели (65 г.) и съпругата му Вероника Берти Бочели (39 г.) знаят как да направят една връзка трайна. Двамата се запознават в далечната през 2002 г. и оттогава неуморно поддържат романтични отношения.
Десет години след първата им среща, двойката посреща дъщеря си Вирджиния, а през 2014 г. на малка интимна церемония официално сключват и брак. Вероника е мащеха и на двамата сина на Андреа от предишната му връзка – Амос (28 г.) и Матео (26 г.).
Според Вероника тайната на дългото им партньорство е проста – те зависят един от друг. Тя е едва на 18, когато се запознават, но Андреа много пъти е твърдял, че разликата в годините никога не е била проблем. Дори казва, че големите възрастови разлики са традиция в семейството му – баща му и майка му имат такава.
Колкото и да са влюбени, двамата не бързат към олтара. Още повече че по това време Андреа все още е женен за майката на синовете му Енрика Ченцати (от 1992 до 2002 г.).
А малката Вирджиния, макар и само на 11 г., вече следва музикалните стъпки на баща си. Дори участва с него и големия си брат Матео в празничен албум със заглавие A Family Christmas. “Баща ми ме научи как да използвам гласа си и това повлия на живота ми”, казва Вирджиния пред People през 2022 г. A Андреа добавя, че дъщеря му звучи като “истински ангел”, когато пее.
Любопитното е, че самата Вероника също е певица. Понякога дори се присъединява към известния си съпруг за дует. Така например те правят кавър на популярната песен “Something Stupid” на италиански през 2012 г., а по-късно изпяха заедно класическата романтична песен “Cheek to Cheek” през 2016 г.
В края на 90-те години Андреа купува Villa Alpemare, красиво крайбрежно имение на брега на Тоскана. Днес живее там със семейството си и нарича вилата своята “елегантна, но непретенциозна къща”.
“Това е приветлив дом, достатъчно голям, за да живеем и работим в него, да правим музика и да приемаме много приятели.” Певецът и съпругата му го използват пълноценно, като всеки етаж има конкретно предназначение. Първият е за забавление, вторият за музикално студио на Андреа, а третият – личното място на семейството.
Вероника е и мениджър на съпруга си, както и продуцент, най-вече за специалните предавания на живо на Андреа.
Колкото до поддържането на магията и искрата с дългогодишен партньор, още през 2018 г. тенорът споделя пред People: “Ако има химия между двама души, тогава има поезия, хармония и разбиране. А ако не – не остава нищо”, казва той. Според музиканта и физическата връзка е от изключително значение. “Когато вратата на спалнята отваря света към нещо красиво и интересно, тогава любовта ще продължи вечно. Ако е към нещо скучно или безинтересно, то неминуемо ще настъпи краят”, убеден е изпълнителят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скандалната Тоби от "Мастършеф" е баджаначка с Моника Валериева, изневерила на съпруга си със...

Сексапилната готвачка Тоби от Бургас, която наскоро отпадна от кулинарното шоу на Би Ти Ви „Мастършеф”, е истинска мъжемелачка, пише „Уикенд”. Преди 3 години тя се е раздела с мъжа си, от когото има дете, след като му изневерила с най-добрия му приятел. Освен това била баджаначка с Моника Валериева, […]

Коя е жената до Андреа Бочели и колко силна е връзката им – въпреки 26-те години разлика

Италианският тенор Андреа Бочели (65 г.) и съпругата му Вероника Берти Бочели (39 г.) знаят как да направят една връзка трайна. Двамата се запознават в далечната през 2002 г. и поддържат връзка повече от десетилетие, преди да сключат брак.
Десет години след първата им среща, двамата посрещат дъщеря си Вирджиния и официално се женят две години по-късно, през 2014 г., на малка, интимна церемония. Вероника е мащеха и на двамата сина на Андреа от предишния му брак – Амос (28 г.) и Матео (26 г.).
Според Вероника тайната на дългото им партньорство е проста – те зависят един от друг. Тя е едва на 18, когато се запознават, Андреа много пъти е твърдял, че разликата от 25 години никога не е била проблем. И дори казва, че големите възрастови разлики са традиция в семейството му – баща му и майка му имат такава.
Колкото и да са влюбени, двамата не бързат към олтара. Още повече, че по това време Андреа все още е женен за Енрика Ченцати (от1992 до 2002 г.) и имат двама сина.
А малката Вирджиния, макар и само на 11 г., вече следва музикалните стъпки на баща си. Дори участва с него и големия си брат Матео в празничнен албум със заглавие A Family Christmas. “Баща ми ме научи как да използвам гласа си и това повлия на живота ми”, каза Вирджиния пред People през 2022 г. A Андреа добави, че дъщеря му звучи като “истински ангел”, когато пее.
Любопитното е, че самата Вероника също е певица. Тя дори понякога се присъединява към известния си съпруг за дует. Така например те правят кавър на популярната песен “Something Stupid” на италиански през 2012 г., а по-късно изпяха заедно класическата романтична песен “Cheek to Cheek” през 2016 г.

Андреа закупи Villa Alpemare, красиво крайбрежно имение на брега на Тоскана, в края на 90-те години. И днес нарича нарича вилата своята “елегантна, но непретенциозна къща”. “Това е приветлив дом, който е достатъчно голям, за да живеем и работим в него, да правим музика и да приемаме много приятели.” Певецът и съпругата му го използват пълноценно, като отделят всеки етаж за конкретно предназначение. Първият е за забавление, вторият за личното музикално студио на Андреа, а третият – личната място на семейството.
Вероника е и мениджър на съпруга си, както и продуцент, най-вече за специалните предавания на живо на Андреа.
Колкото до поддържането на магията и искрата във връзката с дългогодишен партньор, още през 2018 г. тенорът сподели пред People: “Ако има химия между двама души, тогава има поезия, има хармония и разбиране. А ако не – не остава нищо”, каза той. Според музиканта физическата им връзка е от изключително значение. “Когато вратата на спалнята отваря света към нещо красиво и интересно, тогава любовта ще продължи вечно. Ако е към нещо, което е скучно или безинтересно, то неминуемо ще настъпи краят”, каза той.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жените неочаквано изгониха Присияна от "Фермата" СНИМКА

Краят на “Фермата” наближава и жените безжалостно започнаха да се “самоизяждат”. Актрисата Присияна неочаквано беше изгонена от посестримите си в “Елбетица”, които доскоро крояха стратегии как да отстранят мъжете и да стигнат заедно до финала. Балерината Мартина, продавачката на цветя Еми и цигуларката Линда със сълзи на очи гласуваха срещу съотборничката […]

Subscribe US Now