Страстта, която Дейвид и Бруклин Бекъм споделят

Визуалната прилика между Дейвид Бекъм и най-големия му син Бруклин е видима за всички. Наследникът на футболиста може да не тръгна по неговия път в спорта, но пък двамата споделят една друга голяма страст – тази към татуировките.
Тялото на 48-годишния Дейвид е покрито с десетки рисунки, първата от които прави през 1999 г. в чест на съпругата си Виктория. Написва си и нейното име на хинди. Татуира си и цифрата 99 – за годината, в която става и баща за пръв път.
По-голямата част от татуировките по тялото на Бекъм-старши са свързани именно със семейството. Той си прави такива за трите си деца, така и за майка си, с която е много близък. Повечето са малки, но с голяма символика и важност за футболиста.
Същото можем да кажем и за тези на Бруклин, който като баща си е силно вярващ в семейните ценности и от повече от година е женен за красивата Никола Пелц. За нея той си прави не една, а няколко татуировки – портретът й на ръката си, очите и името й на гърба си. Татуира си и част от сватбените им обети, както и фамилията им Пелц-Бекъм на корема си.
Въпреки че от много по-скоро започва да се татуира, най-големият син на Дейвид Бекъм вече го гони по брой рисунки по цялото тяло. Едната, която е върху гърдите му, дори много наподобява на тази, която и баща му има на същото място. Тя е с религиозно значение. Бруклин има и татуировка с молитва.
Любителят фотограф и готвач е споделял, че татусите са много пристрастяващи. Особено когато обичаш някого, искаш да се покриеш целия с рисунки за него, казва той. А той обича Никола повече от всичко и държи да го покаже на всички и да го засвидетелства завинаги върху тялото си, предава Daily Mail.
Татуировките на Бруклин и Дейвид Бекъм определено са една необятна територия и трудно можем да разгадаем точният им брой. Някои твърдят, че всеки има по близо стотина малки и по-големи рисунки по себе си. И нищо чудно ученикът да надмине учителя, защото синът на футболиста тепърва го очакват много преживявания, които ще си заслужават отново да се нарисува.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Селена Гомес в 30 факта

Днес, 22 юли, рожден ден празнува американската актриса и певица Селена Гомес. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now