Не на грима и филърите – Кристин Дейвис показа естествена визия

Въпреки че е на 59 години, Кристин Дейвис има все още това момичешко излъчване и младежка усмивка, с които ни накара да се влюбим в героинята й Шарлот в “Сексът и градът”. След продължението на пълнометражния филм тя бе критикувана, че е прекалила с филърите и изглежда прекалено изкуствена.
През 2023 пък актрисата призна, че е взела решението да премахне въпросните филъри от лицето си, за да се върне към по-естествената визия. Това обаче доведе до нови критики – този път заради значително по-подпухналото й лице.
Днес Кристин Дейвис вече се е научила как да се справя с негативните коментари по свой адрес и се харесва точно такава, каквато е. А поредното доказателство за това е селфито без грим, което публикува в профилите си в социалните мрежи.
Снимката е от пътуването й до Кения. На нея я виждаме напълно натурална и с небрежна, “кенийска коса”. А от усмивката й можем да съдим, че си прекарва повече от добре на екзотичното пътуване. И със сигурност там няма кой да направи коментар, че е без грим, пише Daily Mail.
Е, подобни критики може да се появяват в социалните мрежи, но преобладаващите коментари от милионите последователи на Кристин Девис са, че изглежда като истинска “богиня”. Но най-важното за нея днес е как я приемат другите, а че тя харесва това, което вижда в огледалото. Затова и на светски събития вече я виждаме с минимално количество грим.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Робърт Дауни Джуниър в 24 факта

Днес, 4 април, рожден ден празнува американският актьор Робърт Дауни Джуниър. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now