Секс, наркотици и една кралска особа – признанията на Ребел Уилсън за едно щуро парти

Около британското кралско семейство от векове витаят всякакви митове и легенди. В днешни дни неговите членове са много по-близо от всякога както до обикновените хора, така и до звездите. И с последните създават доста интересни спомени. Поредното доказателство са признанията на актрисата Ребел Уилсън.
В биографичната си книга, която излезе наскоро, тя говори не само за дългогодишната си битка с килограмите, както и за сексуалното насилие от страна на Саша Барън Коен, на което е станала жертва. В нея тя разказва и за едно паметно събитие, без да споменава конкретни имена.
Ребел Уилсън говори за щуро парти с употребата на забранени субстанции и безразборни сексуални контакти. Той е било организирано от милиардер в сферата на технологиите. А тя е получила покана за него в последния момент от своя познат, който е номер 15 или 16 поред за наследяване на престола.
Той й е заявил, че се нуждаят от “още момичета”. А когато е пристигнала на мястото, в ранчо в покрайнините на Лос Анджелис, е видяла с очите си как от ръка на ръка се предават хапчета с неизвестен състав. Жени в костюми на русалки в басейна, мъже в нетрезво състояние, яздещи коне… Партито е било наистина “лудо”, цитират я от People.
Ребел Уилсън разказва и че в два часа след полунощ един от присъстващите е започнал да обикаля с огромна табла, пълна с “бонбони”. А друг набързо й е разяснил, че те са загрявка за оргиите, които обикновено започват по това време. Тогава тя разбрала накъде отиват нещата и набързо напуснала купона, защото не е искала да участва в подобни изпълнения.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истинска ли е косата на Бионсе и кой се усъмни в това

След известно затишие Бионсе се завърна с гръм и трясък на музикалната сцена с Cowboy Carter. Той предизвика доста противоречиви реакции, защото никой не очакваше една от най-популярните аренби изпълнителки да направи кънтри албум. Ако оставим настрана новата й музика, 42-годишната Бионсе успя да ядоса доста хора и по друга […]

Subscribe US Now