Истинска ли е косата на Бионсе и кой се усъмни в това

След известно затишие Бионсе се завърна с гръм и трясък на музикалната сцена с Cowboy Carter. Той предизвика доста противоречиви реакции, защото никой не очакваше една от най-популярните аренби изпълнителки да направи кънтри албум.
Ако оставим настрана новата й музика, 42-годишната Бионсе успя да ядоса доста хора и по друга причина. Наскоро тя лансира собствена марка продукти за коса – Cecred. Именно с употребата им тя обяснява добрия вид на дългата си и изрусена коса.
Последваха критики, че певицата е известна с това, че често носи перука и косата, която виждаме не е истинска. Явно това я провокира на качи видео в личния си профил в Instagram, където виждаме точно как измива, подхранва и оформя прическата си.
“Вече 25 години поддържам русия цвят на естествената си коса и всички тези експерименти изиграха роля при създаването на продуктите на Cecred”, пише тя. Виждаме, че след измиване косата й възвръща естествените ситни афро къдрици.
Впоследствие обаче, с помощта на продукти и преса, косата й бива изправена, за да добие вида, който виждаме от рекламната кампания на Cowboy Carter. “Витае една стигма и грешно възприятие, че хората, които носят перуки, нямат дълга и здрава коса. Това са глупости”, допълва още Бионсе.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Малката европейска държава, където живеят най-дълголетните хора в света

С напредването на цивилизацията и откритията на науката, и медицината, по-дългият живот за хората е неминуем. Разбира се, за продължителността на живота са отговорни много фактори – (диета, тегло, стрес и т.н.), като особено важно се оказва мястото, което обитаваме. Известни са ни Сините зони – четирите места в света, […]

Subscribe US Now