Хю Джакман и една непозната блондинка

Може да измина повече от месец от новината за раздялата на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес, но голяма част от феновете им все още не могат да проумеят как тази симпатична двойка реши да сложи край на брака си след 27 години.
Сега обаче всеки продължава по своя път, а 55-годишният актьор от “Х-Мен” вече е на вълна забавления. Той беше забелязан в началото на седмицата в Ню Йорк, където присъства на парти в компанията на непозната жена.
Блондинката беше облечена в дълга черна рокля и блестящи обувки на ток, докато 55-годишният Джакман беше небрежно-елегантен в тъмносини сако и панталон в комбинация с бяла тениска. Двамата са си тръгнали с една кола, твърдят Daily Mail.
Според изданието дамата вероятно е Дона Дейнти, съпруга на промоутъра Пол Дейнти, който също е присъствал на партито. Но тази информация за момента не е потвърдена. Както и не е ясно какво е естеството на отношенията на актьора и блондинката.
“Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно в един прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни напред се променя и решихме да се разделим, за да следваме индивидуалното си израстване”, се казваше в общото изявление на Хю Джакман и 67-годишната Дебора-Лий Фърнес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Футболист стана № 1 в стрелбата с фекалии във "Фермата" СНИМКА

Футболист се превърна в супер героя на най-мръсната и миризлива битка във „Фермата“. Коко, който е играл за български и германски отбори, показа виртуозна стрелба с животински фекалии. Участникът от „Канатица“ мощно засили към кош „бомби“ от воняща тор, старателно подготвени от съотборничката му, собственичката на автокъща Лили. От 18 […]

Subscribe US Now