Коя е Рико Шибата

Никълъс Кейдж и Рико Шибата станаха родители. Двойката посрещна първото си дете, дъщеря на име Огъст Франческа, на 7 септември 2022 г. Това е третото дете на Кейдж – той вече е баща на Кал-Ел и Уестън от предишни връзки. 27-годишната Шибата е майка за първи път.
Двамата се женят на 16 февруари 2021 г. на много малка и интимна сватба в хотел Wynn в Лас Вегас. Бракът е петият за Кейдж. “Знам, че пет са много, но мисля, че този път успях”, заяви актьорът пред Los Angeles Times.
И така, коя е настоящата съпруга на Никълъс Кейдж?
Ето всичко, което трябва да знаем за Рико Шибата:
Двойката се запознава през 2020 г. чрез общи приятели, докато Кейдж е в Япония, където снима филма Prisoners of the Ghostland.
За първи път двамата са снимани да се държи за ръце през февруари 2020 г., когато посещават двуметровата гробница на актьора в Ню Орлиънс, която той закупи за себе си през 2010 г.
Двамата се сгодяват във FaceTime
Никълъс разкрива, че се е сгодил за любимата си в радиошоуто на брат си Марк Копола през август 2020 г. “Тя напусна Ню Йорк и се върна в Киото, а аз се върнах в Невада и не съм я виждал шест месеца”, обясни тогава той. Изглежда двамата са наистина щастливи и се наслаждават на времето си заедно, тъй актьорът не се поколебава да ѝ предложи брак. “Да” е отговорът, а после следва годеж във FaceTime.
Уникален черен пръстен
Никълъс Кейдж праща на Шибата пръстен с черен диамант по пощата в Япония. Изборът на цвят може да се струва странен на някои, но изобщо не е случаен – черния цвят е любим на бъдещата съпруга на актьора, пише People.
Тя прекара време с една от бившите съпруги на Кейдж на сватбата им
Сватбата на двойката се състоя в интимна обстановка, но сред присъстващите беше бившата съпруга на Кейдж Алис Ким, с която споделя сина си Кал-Ел. Никълъс и Алис остават добри приятели след развода си през 2016 г.
След големия ден Рико Шибата вече е Рико Кейдж, става ясно от официалните документи и брачния сертификат.
След това двойката позира за първата си корица на списание за списание Flaunt миналата година.
Дебют на червения килим
Двамата изчакаха сватбата си, за да минат по червения килим. Кейдж и Шибата правя своя дебют на него през юли 2021 г. на премиерата на филма на Никилъс “Прасето”. По килима те минаха и на партито GQ Men of the Year 2021.
Летящи катерици са били домашните любимци на Рико
За сближаването им помогна и взаимната им любов към животните.
“Тя също обича животни, затова я попитах: “Имате ли домашни любимци?” И тя каза: “Да, имам летящи катерици.” Помислих си: “Това е. Това, това може да се получи”, каза Кейдж пред ET.
Тя е посетила много от най-значимите места на Кейдж
След като се премести от Япония в САЩ, Рико посети най-важните за съпруга ѝ места в страната. Двамата са забелязани в Ню Орлиънс край гробницата-пирамида на актьора, както и на Алеята на славата до неговата звезда.
Шибата е родом от Киото
Сега японката живее заедно с Кейдж в САЩ, но е родом от Киото, Япония. Никълъс живее във Вегас, където каза, че планира да отвори филмово студио, преди тези амбиции да бъдат осуетени от Илон Мъск.
Имат едно дете
През януари двойката обяви, че очаква първата си рожба, която се роди само преди дни – на 7 септември 2022 г. Носи името Огъст Франческа Копола Кейдж, това е третото дете на актьора и първото на Шибата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Бела Хадид не се притеснява да покаже гърдите си

Че Бела Хадид е по-щастлива от всякога, в това няма никакво съмнение. По-рано тази година в интервю пред Interview Magazine моделът говори и за връзката си с Марк Калман. Тогава тя разкри за привързаността си към него. “Чувствам се изключително комфортно и много сигурна с Марк. Наистина се гордея с него. […]