Още една звезда, починала след употреба на наркотици

Джамал Едуардс може и да не е толкова познат по нашите ширини, но в западните държави и в музикалните среди едва ли има човек, който поне да не е чувал за него. Все пак, благодарение на усилията и труда му Ед Шийрън се превръща в звезда.
Освен че е помагал и на други музиканти да се издигнат в кариерите си, Джамал е бил предприемач и доста известен с видеата си в YouTube. За съжаление обаче умира през февруари тази година, едва на 31-годишна възраст.
Малко след това, през юни, майка му Бренда Едуардс, която е популярна водеща, казва в изявление, че е била в шок след като е разбрала как е починал синът ѝ. Оказва се, че Джамал е взел голяма доза наркотици. И по-точно – кокаин, както е заключил съдебният лекар, работил по случая.
След като започна разследването за смъртта на британската звезда, стана ясно, че тя е причинена от сърдечна аритмия след употреба на кокаин. Има дори доказателства за кокаинова токсичност, открита в тялото на Джамал Едуардс. Освен това, според финалния доклад, той е употребил и алкохол.
Тъжна е загубата на още един човешки живот заради наркотици и за съжаление често се случва в света на известните и богатите. Джамал обаче е получил заслуженото си признание за отдадеността в кариерата си. Сред хората, които му отдават почит след смъртта, са принц Чарлз и сър Ричард Брансън, пише BBC.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камелия се пусна само по хавлия, но неочаквано я... СНИМКА 18+

Поп фолк дивата Камелия може да развихри страстите в социалните мрежи с един замах. Поредното потвърждение за това е скорошен неин фотос във фейсбус, с който от една страна тя разпалва страстите с вида си, а от друга – си навлече и доста негативи. На кадъра Огън момичето е само […]