Какво се случва с дъщерята на Доналд Тръмп

Доналд Тръмп едва ли е много щастлив от междинните избори за конгрес и сенат в САЩ, които не показаха кой знае какъв успех за Републиканската партия. Но през изминалия уикенд бившият американски президент беше принуден за малко да забрави за политиката.
Защото дъщеря му Тифани Тръмп се омъжи. Припомняме, че 29-годишната Тифани е единственото му дете от Марла Мейпълс, за която е Доналд Тръмп е женен между 1993 г. и 1999 г. Тифани е полусестра на децата му от покойната Ивана Тръмп Доналд-младши, Ерик и Иванка, както и на единствения му син от Мелания Барън Тръмп.
Тифани се омъжи за 25-годишният Майкъл Булос – наследник на богата фамилия с ливански корени, чийто основен бизнес е в Нигерия. В чест на произхода на бъдещия си съпруг Тифани беше избрала рокля на дизайнера от ливански произход Elie Saab.
Сватбата се състоя в прословутия имот в Мар-о-Лаго на баща й във Флорида, а списание People твърди, че самият Доналд Тръмп е бил доста разочарован от изборните резултати и са били специални усилия на цялото му семейство, за да го убедят да заведе Тифани до олтара и да танцува с нея на празненството след венчавката.
“Фокусирали сме се над този свещен съюз и да посрещнем скъпите си приятели, и семейството си, не върху политиката”, казва майката на Тифани Марла Мейпълс пред изданието. Очаква се именно днес, 15 ноември, Доналд Тръмп да обяви, че се кандидатира за президент в изборите, които ще се проведат през 2024 г.
Тифани и Булос са започнали да излизат заедно, след като са се запознали в Миконос през 2018 г. в клуба на Линдзи Лоън. Двойката се сгодява през януари 2021 г., когато той й предлага в прочутата градина с рози в двора на Белия дом.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момчето, по-умно от Айнщайн и Стивън Хокинг

Интелигентността е способността на мозъка да събира и обработва информация. Измерва се както като обща способност, така и за колко време се извършва работата. Затова тестовете за интелигентност са и за време, освен за правилни отговори. Съответно човек с по-висока интелигентност е човек, който може да обработи повече информация за […]

Subscribe US Now