Амбър Хърд няма срам

Въпреки че процесът между Амбър Хърд и Джони Деп приключи с полза на актьора, бившата му съпруга продължава да настоява, че Джони Деп я е малтретирал. 
Пред Савана Гътри от NBC News Амбър Хърд твърди, че е била жертва на насилие от бившия си съпруг, въпреки че журито във Феърфакс, Вирджиния, не повярва на твърденията й за физическо и сексуално насилие. Освен това Амбър Хърд предаде на новинарското издание “ключово доказателство”, според думите ѝ, останало извън процеса. Това са бележките на терапевта ѝ, документиращ предполагаемата злоупотреба, започваща през 2012 г., която продължава чак до 2016 г., когато двамата се разделят.
“Има бележки, датиращи от 2011 г. от самото начало на връзката ми, които бяха направени от моя лекар, на когото докладвах за злоупотребата”, каза Хърд, като сподели бележките публично за първи път.
Документите от терапевта на Хърд бяха определени като “слухове” от съдията и не бяха използвани като доказателство по време на шестседмичния процес, който приключи на 1 юни. NBC News обаче анализират документите, отбелязвайки, че още през 2012 г. Хърд говори за физическо насилие.
През януари 2012 г. терапевтът ѝ пише, че Хърд е споделила, че Деп я “ударил” и “я хвърлил на пода”. Осем месеца по-късно е отбелязано, че той “разкъсва нощницата й” и “я я хвърля на леглото”. През 2013 г. терапевтът отбелязва думите на Хърд, че Деп “я хвърлил към стената и заплашил, че ще я убие”.
“Нейните бележки представляваха години на обяснения в реално време за случващото се”, разкрива Хърд.
Деп категорично отрече всички обвинения в злоупотреба срещу Хърд. Говорителят му отговори на Хърд, която публично извади бележките на терапевта, казвайки на NBC News: “Жалко е, че докато Джони иска да продължи живота си напред, обвиняемият и нейният екип се връщат към повтаряне, преосмисляне и преразглеждане на въпроси, които вече са били разгледани от Съда и присъда, която беше решена единодушно и недвусмислено от журито в полза на Джони.”
Амбър Хърд обаче е категорична, че ще продължава да държи на всяка своя дума. “Знам какво ми се случи. Тук съм като оцеляла. До смъртта си ще стоя зад всяка дума от свидетелските си показания”, категорична е Амбър Хърд.
Междувременно Савана Гътри от NBC News посочва, че адвокатите на Деп твърдят, че никоя друга жена от миналите връзки на звездата от “Карибски пирати” не е заявила, че той е бил физически малтретиран с тях.
“Вижте какво ми се случи, когато излязох да говоря”, отвръща Хърд. “Вие бихте ли се осмелили?”
Гътри също попита Хърд за твърденията на Деп, че тя е насилникът.
“Свидетелствах пред съда – бях удряна много дълго време, преди да знам как дори да се опитам да се защитя”, казва Хърд. “Когато живеете в насилие и това стане нормално, както свидетелствах, трябва да се адаптирате. Вие приемате стратегии, за да се справите с него и ако се налага бих го направила отново.”
Що се отнася до това дали е смела, безразсъдна или отмъстителна – Хърд отговоря: “Едно нещо знам със сигурност и това е, че не съм отмъстителна. Това би бил наистина лош начин да си отмъсти. Моята цел… е просто искам хората да ме виждат като човешко същество.”
Хърд планира да обжалва присъдата, освен това се надява да продължи напред, уточняват от Yahoo Life.
“Очаквам с нетърпение да продължа да живея живота си и да имам дълъг, надявам се, живот пред мен. Ще продължа да минавам през всичко това с високо вдигната глава”, категорична е Амбър Хърд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сандра Бълок наистина иска почивка от киното

За всички тези години в Холивуд Сандра Бълок е участва толкова много филми, че пръстите на ръцете и краката няма да ни стигнат, за да ги изброим. Последно я гледахме в “Изгубеният град”, но очевидно 57-годишната актриса иска да забави темпото. Още преди няколко месеца загатна, че иска да си вземе […]