Пилотът от F1, който стана герой в еротичен роман

Последните няколко дни са доста тежки за Даниел Рикардо, защото заради фрактура в ръката си не можа да вземе участие в надпреварата на пистата в Нидерландия.
Тези дни пилотът на AlphaTauri е претърпял успешна операция и със сигурност ще пропусне да се състезава и на пистата в Италия идния уикенд. Като не е ясно дали ще бъде на линия за следващото голямо състезание от F1 в Сингапур в средата на септември.
Но пък все пак има и нещо, заради което 34-годишният австралиец да се усмихне. Оказва се, че писателка на име Анита Драйвър е написала еротичен роман, в който именно пилотът от F1 е главно действащо лице.
Overtake My Heart: Thicc Ric Races For Love е вече налична онлайн и се твърди, че едва първата от общо 69 еротични истории, центрирани около Даниел Рикардо. На корицата на книгата пък се вижда не само болид, но и “нацепена” гола до кръста версия на австралиеца.
На същата тази корица пише също така, че книгата е чудесен подарък за майки. Синопсисът на Overtake My Heart: Thicc Ric Races For Love подсказва, че главното действащо лице няма да бъде само Рикардо, но и момиче на име Емили.
Тя е независима и силна жена, попаднала в бляскавия и изпълнен с адреналин свят на F1. Успява да се забърка в любовна афера с Даниел Рикардо. “Ще бъде ли достатъчна любовта на Емили, за да укроти прословутия сърцеразбивач? Ще рискува ли Даниел кариерата и репутацията си заради жената, която плени сърцето му?”, се пита още в книгата.
Според FOX Sports Australia, Даниел Рикардо е разбрал за еротичния роман, в който той е замесен, като казва, че е поласкан, но не е сигурен как точно да реагира. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата крачка на инфанта София

Този вторник, 29 август, инфанта София замина за Обединеното кралство, за да започне решаващ етап от своя живот, в който ще живее извън дома си за първи път, за да продължи своето образование. Видимо трогната я видяхме да се сбогува с родителите си крал Фелипе и кралица Летисия и кучето […]

Subscribe US Now