Бивши участнички попиляха Валерия от “Ергенът”: Когато роди деца ще разбере, че козата трябва да се дои

В последния епизод на “Ергенът” Валерия, която е известна с любовта си към животните, категорично отказа да дои коза. Това нейно решение даде повод за ожесточена дискусия в социалните мрежи, а и не само там. 

Участнички от първия сезон на формата направиха на нищо Валерия и се опитаха да се аргументират в пикантни отговори. 
Люси и Марта от първиям сезон на “Ергенът” недоволстват от решението на Валерия. „Тя сякаш не е много наясно с тези животни. Характер! Тя просто отсича“ – коментира Люси. „Тогава и котките не трябва да ги гледаме вкъщи, защото така ги държим затворени“ – добави Марта. 

Люси и Марта от “Ергенът 1” 
„О, Евгени е много ядосан“ – отбелязва Люси реакцията на Ергенът. „Може би трябва Валерия да има деца, кърма и тогава ще разбере какво е“ – пояснява Марта, която единствена от всички участнички в риалитито има дете.
Този конфликт кара участничките от първи сезон да се запитат дали няма да настъпи обрат и Валерия да отпадне, а Елена да е победителката.
„В отношенията с Елена го няма пламъкът. Когато е с Валерия, на него му светят очите“ – убедена е Люси. „С Валерия има пламък, но пък е само това“ – счита Марта.
„Сега Евгени е все едно с две паралелни връзки“ – така Люси обобщава триъгълника между Ергенът и двете дами. На финала Марта и Люси обсъждат и напускането на Виктория. Йога инструкторката се притеснява, че не е изразила достатъчно ясно чувствата си. „Точно защото Евгени е разбрал, че е влюбена в него, затова Виктория си тръгва“ – смятат участничките от първи сезон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Уилям и Кейт се качат на метрото

Утре, шести май, всички погледи ще бъдат вперени не само в крал Чарлз и кралицата консорт Камила, но и в принц Уилям и Кейт Мидълтън, който са истинските любимци на британския народ. А два дни преди коронацията те за пореден път показаха защо всички толкова ги харесват. Херцогът и херцогинята […]

Subscribe US Now