Още един холивудски актьор остана по бельо

Когато последно видяхме Арън Тейлър-Джонсън в “Убийствен влак”, не предполагахме какви още изненади да очакваме от него. Най-голямата, разбира се, е упоритият слух, че той ще е новият Джеймс Бонд.
Докато чакаме това да се потвърди (или да се опровергае), можем да оплакнем очи със съвършената физика на 36-годишния носител на Златен глобус.Той е лицето (и тялото) на пролетната кампания на Calvin Klein.
Подобно на снимките на Майкъл Б. Джордан и Карлос Алкарас за същата марка, и тези на Тейлър-Джонсън са супер изчистени и в черно-бяло.
Дело са на прочутото фотографско дуо Mert and Marcus и на тях виждаме актьора както само по боксерки, така и в емблематични джинси и семпла бяла тениска Calvin Klein.
“Беше забавно. Човек е нервен, когато ще го снимат по бельо, но честно казано, цял живот нося само такова на Calvin Klein, така че за мен е чест да бъда в кампанията”, казва Арън Тейлър-Джонсън пред GQ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Българи в Лондон гонят Сърчаджиева с грозни думи и обиди, тя е в шок

Милата и чаровна Алекс Сърчаджиева, по която реално никога не е имало хейт (и то разбираемо), днес не знае на кой свят е и къде се намира. Причината е, че актрисата бе буквално засипана с омраза и обиди, при това от българи, от нейната публика. Само че българи, живеещи в […]

Subscribe US Now