Хайди Клум отново почти гола

Когато чуем Кан, си представяме изискания град на френската Ривиера, където на червения килим на булевард “Кроазет” преминават най-големите звезди на киното, бляскави и елегантни в очакване на поредното събитие за гилдията.
Картинката тази година се оказва доста по-различна. Освен актьори, режисьори и други кинотворци, тук са и популярни личности, които нямат общо със снимането на филми. А елегантността е отстъпила място на полуголи тоалети и откровена провокация.
В редиците на появилите се почти както майка ги е родила Джулия Фокс и Ирина Шейк се включи и Хайди Клум. Всъщност не сме изненадани, защото в последните години немският модел като че ли няма друг начин на обличане.
49-годишната Клум беше избрала рокля на Zuhair Murad Couture в крещящо жълто. Допълнение към яркия цвят беше супер високата цепка на бедрото й, както и така актуалното напоследък деколте, които оставя почти целите гърди на показ.
Клум влезе в ролята си на модел и позира по всякакви начини, а при едно вдигане на ръцете си едната й гърда остана изцяло на показ. Това обаче нямаше как да я притесни – все пак тя е свикнала да снима по този начин. Пък било то и на червения килим в Кан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лени Кравиц в 24 факта

Днес, 26 май, рожден ден празнува американският певец, музикант и продуцент Лени Кравиц. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now