Ще бъде ли Маим Бялик част от новия спиноф на “Теория на големия взрив”

Редица са нещата, които в последно време се случват около комедийния сериал “Теория за големия взрив” и актьорите, участващи в него. Наскоро научихме, че Кевин Съсман е минал под венчило, а малко преди това стана ясно, че ситкомът ще има втори спиноф – след успеха на “Младият Шелдън”.
А сега пък е ред да разберем, какво мисли една от най-характерните участнички в “Теория за големия взрив” по отношение на това сериалът да има второ своеобразно продължение. Маим Бялик, която влезе успешно в ролята на невролога Ейми, казва, че е с голямо желание и удоволствие би се включила в предстоящата продукция.
В интервю за E! News, 47-годишната актриса споделя: “Поддържам връзка с колегите от сериала, все още сме доста близки, и всички сме развълнувани от новината. Но никой не знае подробности. Нито един от продуцентите не се е свързал с нас. А истината е, че нямам търпение да разбера. Много бих искала да се върна отново към образа на Ейми.”
Маим добавя и, че би се съгласила да бъде и гостуващ актьор, да има епизодична роля или дори да е разказвач – подобно на бившия си колегата Джим Парсънс.
Джим, който изигра Шелдън Купър в “Теория за големия взрив”, се присъедини към спиноф сериала “Младият Шелдън” като разказвач на историята. Първият сезон на шоуто стартира през 2017 г. и вече са заснети цели шест сезона.
Маим Бялик започва да се изявява като актриса още в тинейджърските си години. Има главна роля в ситкома на NBC “Blossom”, както и редица появи в други телевизионни продукции. Най-голяма популярност ѝ носи участието в “Теория за големия взрив”, припомнят от Bang Premier.
Освен успешна актриса, Маим е и щастлива майка на двама сина – Майлс (17) и Фредерик (14). Децата са от връзката с бившия ѝ съпруг Майкъл Стоун, с когото се разделят през 2012 г. след девет години съвместен живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Брус Уилис и Деми Мур официално са баба и дядо

Брус Уилис и Деми Мур официално са баба и дядо. Румър Уилис и нейният партньор Дерек Ричард Томас обявиха раждането на дъщеря си Луета Айзели Томас Уилис в съвместно изявление, публикувано в Instagram. “Ти си чиста магия”, озаглавиха публикацията си. Показвайки сладка снимка на новороденото, те пишат, че Луета е […]

Subscribe US Now