Бела Хадид позира гола сред лавандулово поле – и отново се радва на живота

Бела Хадид отново се радва на живота и хубавите неща, които той поднася. Като последните, все още ярки слънчеви лъчи, под които излага изкусително си тяло. Но този път тя заменя обичайния  плажен фон за нещо доста по-цветисто. В последната си публикация в Instagram супермоделът показа импровизирани умения за позиране, докато притиска сноп лавандулови стъбла към голите си гърди.
Кадрите са направени след един спокоен за Бела месец, в който тя даде приоритет на здравето и почивката си, отдръпвайки се все още от модния подиум и светлината на прожекторите. Причина за това е лаймската болест, от която тя страда повече от десет години и с чиито симптоми в последно време отново й се наложи сериозно да се бори.
Но по изглежда, че Бела Хадид вече се е възстановила и отново я виждаме такава, каквато я знаем – красива, секси и с колкото се може по-малко дрехи. В публикуваните скорошни снимки в социалните мрежи освен прикрита с букет от лавандула, я тя позира и с ефирно горнище с блестяща огърлица от пеперуди, и по чифт дантелени бикини. Косата ѝ е свободно спусната по раменте, на леки, небрежни вълни, които се развяват от вятъра.
“Малка мис лавандула”, написа тя шеговито към галерията, добавяйки, тематично, лилаво сърце.
В коментарите нейният баща Мохамед Хадид похвали силата на дъщеря си, като написа: “Обичам своята дъщеря-боец, красивата Бела”.
Бела Хадид споделяше периодично здравословните си проблеми със своите последователи в Instagram. A наскоро разкри, че е “най-накрая здрава” от “100+ дни лечение на Лаймска болест и съпътстваща инфекция”. И не пропусна да спомене колко благодарна е на близките хора около себе си – за тяхната грижа, любов и търпение, припомнят от InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сагата продължава - в какво Амбър Хърд обвинява Джейсън Момоа

Делото за клевета между Амбър Хърд и Джони Деп приключи преди година и си мислехме, че най-сетне драмата около него е приключила. Но се оказва, че сме сгрешили. От наскоро направени публични документи по делото става ясно, че Амбър Хърд е обвинявала колегата си Джейсън Момоа, че се е обличал като […]

Subscribe US Now