Неприличните предложения, които Ивана Нол получава

Опитите на Хърватия да играе на финала на Световното първенство по футбол бяха осуетени, след като Аржентина успя да ги победи преди броени дни. Но най-голямата фенка на хърватския национален отбор – Ивана Нол, не спира да вярва, да подкрепя и да се гордее със своите съграждани.
“Понякога играем страхотно, понякога не толкова добре, понякога на полуфиналите имаме лош съдия, който дава дузпа за нищо и така губим шанса да вземем купата. Понякога сме подценени и тогава показваме пътя към дома към най-добрия отбор, това е футбола… Но най-важното е, че ние сме малка държава с голямо сърце и аз се гордея, че съм хърватка”, написа красавицата в своя Instagram.
Освен безрезервната си любов към футболния отбор на страната ѝ, хърватският модел Ивана Нол сподели пред MailOnline, че е получила десетки предложения за брак.
26-годишният модел, който се радва на зашеметяващите 200 000 нови последователи в Instagram всеки ден, казва, че е шокирана, че някои фенове я смятат за “лека жена”. Признава и че очевидно е успяла да привлече вниманието на някои футболисти. Разказва, че дори е получила няколко закачливи и неприлични съобщения в профила си в Instagram, които са покани за “среща” от футболисти, играещи на Световното първенство в Катар. Не споменава обаче конкретни имена.
Но Ивана казва: “Аз само се забавлявам с всички. Предполагам, че хората ме харесват, защото изглеждам добре. Не се интересувам от срещи с никого тук. Целта ми е да накарам хората да се усмихват, това е всичко.”
Тя признава, че е била загрижена да не разстрои чувствителността на катарците с оскъдните си тоалети в червено-белите цветове на националния й отбор и се е притеснявала да не ѝ забранят да присъства на стадионите. За момента обаче катарците сякаш си “затварят очите” за сексапилните форми на Ивана, която без проблем присъства на всеки един мач и то облечена доста похотливо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момче или момиче? Златка Райкова разкри пола на бебето на луксозно парти ВИДЕО

Златка Райкова пусна бомбата, че е бременна за втори път в навечерието на коледните празници. Русата плеймейтка съобщи радостната новина от Малдивите, където беше на екзотично пътешествие с настоящата си половинка Карен.  Е, двамата са една от 9 месеца заедно, но са работили доста бързо и здраво, за да си […]