Когато Хю Джакман се намеси в скандална тема

Броени ли са дните до края на британската монархия? Много хора си задават напоследък този въпрос на фона на протестите срещу крал Чарлз, като и решението на Барбадос, и Ямайка да станат република и да престанат да са част от Общността на нациите (бившата Британска общност).
Хю Джакман, от когото не сме свикнали да виждаме скандални прояви, допълнително наля масло в огъня. В интервю за Sunday with Laura Kuenssberg той каза, че превръщането на родината му Австралия в република е “естествен ход на еволюцията”.
54-годишният актьор от “Х-мен” допълни, че не храни лоши чувства към крал Чарлз и цялото кралско семейство. И дори се възхищава на работата им. “Срещал съм кралицата няколко пъти, както и кралицата-майка, и принц Чарлз”, допълва той.
Джакман разказва, че родителите му са от английски произход и през годините са обръщали голямо внимание на случващото се с монархията. “Баща ни ни накара да зарежем всичко, което правим, за да седнем и да гледаме сватбата на лейди Ди и принц Чарлз през 1981 г.”
Освен монархията, Хю Джакмън обсъди и ролята си в предстоящата трета част на “Дедпул” редом с Райън Рейнолдс. Той казва, че подготовката за ролята му включва диета с по 6 хил. калории на ден и усилени тренировки. “Не е лесно, когато си на 54”, допълва той през смях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кои звезди влизат в "Хелс китчън" тази вечер СНИМКИ

Тази вечер започва новия сезон на “Хелс Китчън” в ефира на Нова тв, като този път изненадите ще валят една след друга и със сигурност ще има как да задържат зрителското внимание. В края на миналия месец ви информирахме, че заедно ще се съберат да готвят за първи път тримата […]

Subscribe US Now