Как наградите Еми се пошегуваха с Лео ди Каприо

Леонардо ди Каприо продължава да е сред най-желаните ергени в Холивуд, но много жени останаха разочаровани след последните спекулации за него след раздялата му с Камила Мороне.
Актьорът е отново сам от съвсем скоро, но едно конкретно нещо нямаше как да не направи впечатление на… цял свят. Да, точно така. Става въпрос за това как сега всички обсъждат, че Леонардо ди Каприо излиза по срещи само с жени, които са под 25 години. Е, за съжаление на по-зрелите дами сред почитателките му явно няма да им се отвори парашутът, дори и самият Лео да застане точно пред тях.
Предпочитанието на актьора да се обвързва с по-млади жени стана повод всички да започнат да подхвърлят коментари и дори да се шегуват с него. Точно това се случи и съвсем неочаквано от сцената на наградите Еми, които се връчиха в Лос Анджелис на 12 септември, понеделник, пише Just Jared.
Тогава, по време на откриващите си думи, водещият Кенан Томпсън не пропусна да се възползва от възможността да блесне с остроумна закачка. Той се пошегува с Лео докато обсъждаше възрастта на Зендая, една от номинираните и в крайна сметка и победителка в категорията за най-добра актриса в драматичен сериал (за “Еуфория”).
“Зендая навърши 26 години миналата седмица, честит рожден ден. 26 е странна възраст в Холивуд. Достатъчно млад си, за да играеш гимназист, но си твърде стар, за да излизаш с Леонардо ди Каприо”, буквално бяха думите на водещия.
И явно, че са останали оценени от публиката, но и от зрителите, защото не само всички в залата са се посмели добре, но и хората извън Щатите продължават да измислят нови и по-нови шеги по адрес на Лео ди Каприо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой се подигра с крал Чарлз на наградите Еми

“Наследници” беше от големите печеливши в наградите Еми предната вечер. И съвсем основателно – семейната сага на Джес Армстронг се занимава с борбите за власт и подмолните номера в една могъща фамилия, своеобразното кралско семейство в медийния бизнес на САЩ. Самият Армстронг обаче явно не е голям фен на реалното […]

Subscribe US Now