Какво ни очаква във финалните два епизода на “Ергенът”

Тази седмица Евгени Генчев ще сложи точката на втори сезон на романтичното риалити “Ергенът”. Това ще стане, след като пианистът реши на коя от трите дами ще предложи брак.
На финалната права в състезанието за сърцето му останаха Елена, Валерия и Микаела. “И трите са изключително различни, но същевременно притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми не е труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум… дори сърцето”, коментира самият Генчев.
За да си проясни ситуацията в епизода в сряда вечер, 17 май, той ще излезе на индивидуална среща с всяка една от претендентките.
Преди това обаче Елена, Валерия и Микаела ще могат да се срещнат на живо с най-близките си хора, които да им дадат кураж да издържат до финала.
Вечерта ще завърши с последната за сезона Церемония на розата, при която едно от трите момичета ще си тръгне завинаги от имението на крачка от големия финал.
А финалът е в четвъртък, 18 май, и ще бъде три, вместо обичайните два часа – “Ергенът” ще започне в 20 ч. по bTV. За първи път ще надникнем в имението на Евгени в Бодрум, където той ще посрещне родителите си – те ще се срещнат и с двете участнички, стигнали до финала.
Коя от тях обаче ще чуе думите: “Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена”, изречени с пръстен в ръка от пианиста, предстои да разберем в последните минути на втори сезон на романтичното риалити “Ергенът”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Успешната тайна мисия на Кейт

Oт коронацията на кра Чарлз и кралица Камила минаха две седмици, но отношенията в кралския двор при тази нова обстановка продължават да са тема на разговор. А това, че новият крал нерядко изпитва трудности в комуникацията с двамата си сина не е тайна за никого. За принц Хари е ясно, […]